Освиркват Тагарев на концерт за 3-ти март“. Публиката, сред които

...
Освиркват Тагарев на концерт за 3-ти март“. Публиката, сред които
Коментари Харесай

Освиркват Тагарев на концерт за „3-ти март“, а той стяга куфарите за далечна дестинация

Освиркват Тагарев на концерт за „ 3-ти март “. Публиката, измежду които и значително военнослужещи, освирка името на военния министър Тодор Тагарев след края на тържествения концерт през вчерашния ден вечерта в столичната зала „ България “. Проявата, под патронажа на президента Румен Радев, бе отдадена на националния празник 3-ти март. Главен воин на прелестната вечер, изпълнена с доста страсти, гений и виртуозна музика, които безусловно взривиха присъстващите, бе Гвардейският внушителен духов оркестър. Когато концертът завърши, представителят разгласи от кого са поднесените букети. При споменаването името на президента Румен Радев, Върховен главнокомандващ Въоръжените сили, залата избухна в овации.

Името на министъра на защитата Тодор Тагарев обаче бе съпроводено с дюдюкане и освиркване.

След следващия воаяж в следващата европейска столица – Париж, военният министър в този момент пък стяга куфарите за друга далечна дестинация. От 2-ри до 5-март Тагарев ще бъде на посещаване в Катар. В МО от дълго време се чудят по кое време той идва на работа и какво тъкмо работи? Наскоро на чуване в парламентарната комисия по защита, депутати му зададоха въпрос, само че министърът се затрудни в отговора и безусловно сподели: „ Знаете ли, от две седмици не съм влизал в кабинета си. “

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов също не знае какво работи военният министър.

„ Работата на министър Тагарев за мен се изчерпа – каквото и да напишат в този доклад, той работата не я е приключил. Това е неработещ министър, в този момент са му отговорни зам.-министрите, Министерство на вътрешните работи и всички останали, единствено той е на високи обороти. “, разгласи Борисов и изиска оставката на Тагарев. Съпредседателят на Движение за права и свободи Делян Пеевски непосредствено пък прикани Тодор Тагарев да престане да се оправдава със заместниците си и като мъж да поеме отговорност.

„ Жалка панорама, упреква си заместник-министрите. Ходи напред-назад, снима се единствено, нищо свършено за Украйна. Всичко, което е свършено за Украйна, го направи Народното събрание. Тагарев свърши една огромна нула “, безапелационен бе Делян Пеевски.

Проблемът в действителност е сериозен. Подпис на Тагарев в министерството на никое място не може да се види.

Всички основни и значими отговорности е трансферирал на заместниците си, защо той дава отговор. И защо тъкмо получава заплата на министър? Време е Денков да се запита!

 

Източник – Гласове

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР