Освен злоба и омраза, друго не виждам в парламента. Това

...
Освен злоба и омраза, друго не виждам в парламента. Това
Коментари Харесай

Красимир Велчев, ГЕРБ: Не сме изолирани, пак ще бъдем първи

Освен завист и ненавист, друго не виждам в Народното събрание. Това минава всевъзможни граници и не знам дали тъкмо това са желали хората. Ако това е смяната, аз не желая да вземам участие в нея. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия Красимир Велчев - член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Според него се вършат внушения, че в 45-ия парламент ГЕРБ е изолирана изцяло.

" А Българска социалистическа партия не са ли изолирани изцяло? Никой не желае да работи с тях. А Движение за права и свободи? Някои от тези партии да се прикрепят към носещите смяна - не го виждам ", добави той.

" Аз не мисля, че ГЕРБ е изолирана, изборите отново ще покажат. Аз съм уверен, че отново ще бъде първа политическа мощ, даже откровено се надявам резултатът да бъде по-добър и да има повече народни представители в Народното събрание ", продължи Велчев.

Той напомни, че в продължение на 15 години е бил измежду тези, които са взели участие в построяването на ГЕРБ като партия.

" Няма да седнал съм в профил и да следя по какъв начин тя се разгражда. Като човек от бизнеса всичко, което съм правил, в никакъв случай не съм го захвърлял. Докрая ще се боря направеното да се резервира. Това, че не съм депутат, не значи, че няма да се боря за всичко, за което сме работили толкоз години ", безапелационен беше Красимир Велчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР