Освен с нисък интелект и поведение на селска примадона, актуалната

...
Освен с нисък интелект и поведение на селска примадона, актуалната
Коментари Харесай

Плеймейтката Нора – от леглото на Слави, през дюнерите в Красно село, до детектора на лъжата

Освен с невисок разсъдък и държание на селска примадона, настоящата носителка на купата Мис Плеймейт – Нора Недкова е много спорна персона. Такова е и държанието й, написа BLife.

Малко, откакто се закичи с короната тя се пусна в креватна спекулация със Слави Трифонов. Очевидци с ненаситност разказваха, че са ги виждали на интимни вечери и екзотични секс-уикенди, само че Нора гневно отхвърляше тези изказвания. Вероятно, с цел да не навреди на следващия си банкомат с упоритости да става политик.

После пък в предаването „ Черешката на тортата “ варненската упоритост възмути феновете, че не яде макарони, които намира за храна, с която се тъпче простолюдието. Седмица по-късно обаче бе щракната от папараци да се реди за дюнер в непрекъснато заведение в кв. Красно село.

Най-новата й изцепка е, че преди дни се подложи на детектор на лъжата, с цел да потвърди на своя „ колежка “ и да обори изказванията й, че не е правила секс с китаец за пари.

Това провокира бурни реакции в обществените мрежи, като форумците безусловно я размазаха:

Ето и дребна част от мненията в мрежата (без редакция):

"Норо елементарна патко,отново се издъни.В чата ти питаш за възможен секс с китаец,а не че си спала с китаец.Е,детектора това и демонстрира.Най-евтината и пропаднала от всички плеймейтки си ти.Не знам кой простак се е навил да ти заплати купата.По зле си и от Мона В.Всички твои тв изяви са цялостен леш.Резил и проваляне от всякъде.Ти си ебати и гнусната,честно.Не познавам някогашната ти другарка,но с цел да постъпи по този начин с тебе ти устойчиво си се усрала.Но не се и учудвам-поведението ти е проваляне отвред.Иди в обществен дом,там ще Блеснеш най-добре!!! "

"Въпросите са снимани на 5-та фотография, само че за какво имат неточност ххахх “ С мъж монголоид от Китай правила ЛИСИ секс? “ хахаха и всичките въпроси са супер малоумни. Несериозно е, Норчето е влезнала крепко във кино лентата. Само тя си има вяра, че не е проститука ".

"Пи - Ар, единствено за топидиоти! Как тъкмо е дефиниран въпросът, какъв е пакета от подготвителните и базовите питания, в какъв подтекст е подложен глагола... Прочее, психоподготовката за отговора на ПРЕДВАРИТЕЛНО прочут въпрос е развой, който трае 10 - 20 мин., зависи какъв брой изобретателен е субекта на питането
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР