Освен продължаващите финансови проблеми, най-добрите световни оперни театри се борят

...
Освен продължаващите финансови проблеми, най-добрите световни оперни театри се борят
Коментари Харесай

Асмик Григорян води шоуто в „Мадам Бътерфлай“ на Кралската опера — преглед

Освен продължаващите финансови проблеми, най-хубавите международни оперни театри се борят със загубата на някои звездни артисти. Повече от всеки път за едно потомство има дефицит на имена, които продават билети, изключително в тези западни страни, където съветските актьори сега са отбягвани.

Откри се опция и литовското сопрано Асмик Григорян се намеси нарушаването. Сега, при започване на четирийсетте, тя се радва на поредност от триумфи, отпред с нейната Саломе на фестивала в Залцбург през 2018 година, и възприятие на очакване предшества всяка поява.

В Лондон последната й роля е Мадам Бътерфлай на Пучини, която тя също ще вземе в Ню Йорк през април. Идва толкоз скоро след дебюта си като Турандот, най-драматичната роля на Пучини за сопран, не е изненадващо, че тя има повече от задоволително глас за Бътерфлай, изпълвайки обилно вокалните линии и превъзхождайки кулминационните точки с лекост. Перспективата да изиграе 15-годишно японско момиче отблъсква доста сопрани и Григориан умно се въздържа от прек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР