Освен небесен спътник на Земята Луната е енергийно тяло, което

...
Освен небесен спътник на Земята Луната е енергийно тяло, което
Коментари Харесай

Какво не трябва и трябва да правим при намаляваща Луна

Освен небесен сателит на Земята Луната е енергийно тяло, което ръководи значително човешките страсти и усеща. Фазите на Луната са общо 4 – пълнолуние, новолуние, първа четвърт и последна четвърт. През тях небесното тяло нараства или понижава.

Периодът на понижаване на Луната се характеризира със своите особености, които го разграничават от останалите цикли.

Какво би трябвало и не би трябвало да вършиме при намаляваща Луна

Етапът на понижаване настава незабавно след Пълнолунието. Обикновено тогава човек се усеща узрял и извънредно кадърен. Тогава той води деен метод на живот. След това Луната стартира да понижава и този интервал се асоциира със стихията на огъня. Този интервал метафорично се характеризира със старостта на индивида. Тогава той стартира да страда от липса на сили и неговата сила като че ли се изчерпва. Човекът се усеща изнемощял и прочувствено подтиснат.

Какво би трябвало да се прави намаляваща Луна?

 Детокс при намаляваща Луна

В този интервал е добре човек да се отдаде на разбори от предишните дни. При намаляваща Луна е удачно да се прояви мъдрост и да се уточняват пропуските, които да се трансфорат в скъпи уроци. Препоръчително е хората да употребяват дребното си останала сила за нещо значимо. В този интервал е уместно да се предизвикват всевъзможни пречистващи процедури – диети, детокс, събаряне на непотребните килограми. Това е време, в което човек би трябвало да се пречисти физически и духовно.

Какво НЕ би трябвало да се прави намаляваща Луна?

Намаляващата Луна провокира мощни прочувствени разтърсвания. Повишава се стресът, терзанието, депресията, тъгата и други отрицателни положения. Това потиска психическото положение на индивида и го подтиква към обмислянето на неразумни решения. Затова е целесъобразно да не се подхващат никакви инициативи или промени при намаляваща Луна. В тази фаза е огромна вероятността да се вземат недомислени решения в резултат на прочувствени обострени положения. Също по този начин е значимо човек да заобикаля инициирането на конфликтни обстановки или интриги. През тази лунна фаза е целесъобразно да не се заобикалят отговорностите и всеки ангажимент да бъде изпълнен до край.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР