Освен, че имаме много идеи за справяне с кризата, ние

...
Освен, че имаме много идеи за справяне с кризата, ние
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Не е имало по-голямо ограбване на народа от управлението на Кирчо и Кокорчо

„ Освен, че имаме доста хрумвания за справяне с рецесията, ние ги предлагахме на способените институции. Не е имало по-голямо плячкосване на българския народ посредством инфлацията и помпането на монополи от ръководството на Кирчо и Кокорчо “.

Това съобщи Искрен Веселинов, съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация, пред бТВ.

Веселинов сподели, че не сме имали друго ръководство, което да генерира по-голяма инфлация по отношение на междинната. „ Имаме близо 3 милиарда лева, които „ Лукойл “ генерира за наша сметка, имаме към 500-600 млн. лева, които медиаторите на газ трябваше да усвоят, в същото време в енергетиката енергийните олигарси и търговци си разпределиха 2 милиарда лева “, акцентира той.

Веселинов изясни, че това плячкосване на българския жител се дължи на некадърното ръководство на държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев.

Съпредседателят от Вътрешна македонска революционна организация изясни, че когато инфлацията изяжда пенсиите това не е положително. „ Идеята за безплатните детски градини е на Вътрешна македонска революционна организация, нарастването на пенсиите също “, акцентира той и добави, че всичко, с което се хвалят сега партиите е стартирано от Вътрешна македонска революционна организация.

Веселинов посочи, че към всички обединения, които се дефинират за българофилски са добре пристигнали за диалози. „ Говорим за обединенията, които отстояват българските ползи, тъй като имаме обединения, които зависят от други – американско посолство и Брюксел “, изясни той.

Съпредседателят от Вътрешна македонска революционна организация изясни, че са провели предварителни диалози с няколко патриотични и консервативни партии, които отстояват българския интерес, само че изборите са пристигнали много бързо.

„ Не може да загърбваме нашия народен интерес, поради други ползи “, безапелационен е Веселинов. Той предизвести, че заради дейностите на досегашното държавно управление македонизмът към момента може да влезе публично в Европейски Съюз. „ Ние искахме да се посочи историческата рамка преди да се приказва за малцинства и болшинства “, акцентира той.

„ Лукойл мами страната със съдействието на предходното държавно управление. Тази скица е работила с години “, съобщи Веселинов и добави, че до момента в който те са били в ръководството е имало доста по-големи измами и са били заети с тях.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР