Освен Баба Марта, днес отбелязваме и Световния ден на котката.

...
Освен Баба Марта, днес отбелязваме и Световния ден на котката.
Коментари Харесай

Котка е домакин на звукозаписно студио във Варна

Освен Баба Марта, през днешния ден означаваме и Световния ден на котката. Мъркащите чаровници си остават едни от най-нежните и красиви животни, намерили своето трайно място в човешкото сърце. Едно от тези прелестни създания е котаракът Блеки, който е и хазаин на звукозаписно студио във Варна.

12-годишен достоен котарак ни посреща на вратата на звукозаписното студио. От пръв взор си проличава, че си тежи на мястото със своите 10 кг. А цветът на козината му е в метъл стилистиката, присъща за това музикално студио.

" Стар рокаджия е несъмнено! ", споделя Тодор Банков, притежател на звукозаписно студио.

Известно е, че котките са същинските господари на един дом, а техните стопани се преценяват с капризите им. И Блеки не прави изключение. Той живее тук от дълго време, доста преди помещението да се трансформира в звукозаписно студио. Предишната наемателка си потегля без Блеки. Затова притежателите на постройката решили да го дадат за осиновяване, само че на черния котарак не му било писано да напусне дома си.

" Аз просто им споделих не го пипайте, той ми е шанс. И си остана тук и на процедура той ми е наемодател. ", споделя Тодор Банков, притежател на звукозаписно студио.

Вече три години Блеки посреща музикантите в студиото и взе участие интензивно в записите на музикалните части.

" Барабаните са му ахилесовата пета несъмнено. Просто доста се плаши от тях, само че китари и с други принадлежности кардинално няма проблем, даже ги харесва. Опитва се даже да комуникира с музикантите и с хората, които работят тук. Плашлив е от време на време, само че като на всяка котка
любознанието му надвива. Ходи, преглежда, забавни са му новите хора. ", споделя Тодор Банков, притежател на звукозаписно студио.

Екипът на Българска национална телевизия също е подробно изследван, подушен и утвърден. Камерата и микрофонът обаче са нещо ново за Блеки и незабавно си сподели своенравния темперамент. Не беше елементарен за снимане и не пропусна да ни се скара, че му нарушаваме спокойствието.

И колкото Блеки пази ревниво своята територия, толкоз е и дисциплиниран.

" Най-интересното е, че има скъпа техника и аз доста съм се тормозил в тази посока, само че в никакъв случай нищо не е направил, а пък за други бели парадокс. ", споделя Тодор Банков, притежател на звукозаписно студио.

И е късметлия, тъй като си е извоювал място в сърцето на новия си наемател.

" Той някак си на открито е безусловно беззащитен. Излиза на открито в коридора и стартира да се търкаля в цимента. В момента, в който го пусна на открито, на независимост, несъмнено, това в никакъв случай няма да се случи, той ще загине. ", добавя Тодор Банков, притежател на звукозаписно студио.

Определено е забавно всекидневието на Блеки, за което мнозина могат да му завидят, тъй като е на топло, сит е, има забавни срещи с разнообразни музиканти и постоянно може да слуша най-новите метъл части.

Репортер: Нивелина Няголова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР