Острова“ в Пазарджик се превърна в емблематично място за град

...
Острова“ в Пазарджик се превърна в емблематично място за град
Коментари Харесай

Пазарджиклийка разказа какво се крие зад маската на дъгата в Острова

„ Острова “ в Пазарджик се трансформира в емблематично място за град през годините. Освен, че разполага с задоволително място за игра на децата, има и разнообразни типове животни, на които посетители и поданици на града могат да се любуват.

За съзаление се оказва, че има и друга, не толкоз розова страна на нещата. Жителка на града описа за това, което се крие зад маската на дъгата на Острова.

Вижте какво показа тя:

„ Зад маската на дъгата в Острова! Нещо, което няма да ви покажат по медиите, тъй като е прикрито, срамно, позорно. По медиите ще видите дъгата, тротинетките, лиготиите, усмивките - всичко, което е прелестно! Посещението ми беше във връзка осакатеното мини пони. Цялата администрация е празна. Няма никой, с изключение на метачки на листа и един чичко, който си брули орехи.

Отидох до едно момче, което хранеше конете и то ми сподели, че копитата на коня не са рязани от повече от година, само че " той бил остарял, може и да почине, а пък лекар няма ".

Иначе някой си " клеветник " ги бил качил във Facebook, " по какъв начин можело такива хора да има ". Та в последна сметка копитата сякаш са обещани за изрязване. Да забележим по кое време! А " чистотата " и призрачната администрация няма да разисквам. Важно е дъга да има. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР