Остро писмо до Слави Трифонов, в което го обвиняват в

...
Остро писмо до Слави Трифонов, в което го обвиняват в
Коментари Харесай

Областната структура на Благоевград на партията на Слави скочи срещу него

Остро писмо до Слави Трифонов, в което го упрекват в задкулисие и слугинаж на статуквото изпрати следващата организация на партията му в страната. То е от членовете в Благоевград, Симитли и Гоце Делчев, а по-рано сходни разкрития направиха в Бургас, Плевен и целия Северозапад.

Ето елементи от него, които повтарят изводите на структурите в цялата страна за задачите на шоумена в политиката:

ОТВОРЕНО ПИСМО

От регионалния координатор и членовете на структурата за град и област Благоевград

Уважаеми господин Трифонов,

пишем Ви по този метод, защото от една страна към този момент няколко месеца още от 2020 година след учредяването на партията не пожелахте да ни изслушате, никой от управлението на Политическа партия ИТН не пожела да вземе отношение по въпросите и въпросите, които се опитахме да сложим, макар че бяхте известени и знаехте всичко това.

Работим в директен контакт с инициативния комитет за образуване и осъществяване на референдума с ръководител Слави Трифонов от 2015 година до 2020 година.

Съвсем естествено е, че въпросите, които бяха сложени за гласоподаване по време на националния референдум звучаха известно, харесвани бяха, макар че има опция за тълкувание и разсъждаване по тях в разнообразни направления.Вашите идейни разсъждения и концепции, които чувахме от тв приемника, звучаха задоволително, припознахме Ви като човек, който в действителност счита да приложи тези хрумвания и на процедура и няма да останат единствено телевизионна агитация.

Ние господин Трифонов бяхме първите, които след координиране, дойдохме в София и Ви подкрепихме пред Народното събрание от първата секунда, когато заявихте че ще го извършите. Като цяло тогава не може да не помните какъв брой извънредно малко хора бяха зад Вас, бяхме няколко структури от провинцията и доста малко софиянци. Ние бяхме поели и си изпълнихме уговорката да заснемем и редом онлайн да отразяваме този митинг пред Народното събрание.

Няколко години покъсно, господин Трифонов, обявихте желанието за основаване на партия, която да отстои
въпросите от референдума, с които ръководещите тогава не пожелаха да се съобразят. От тогава и до през днешния ден Вие и хората към Вас не спирате да твърдите, че партията се основава поради референдума и концепциите за него са в основата за основаването й.

За страдание обаче установихме, че сме взели участие в една голяма илюзия, а извършения преди 5 години референдум се употребява с цялостна мощ, като трамплин за подмолно вкарване в политиката, а от там и естествено такова политическо държание, на хора от статуквото, хора, които по никакъв метод не дават отговор на идейния профил на партията и пропагандираните от Вас хрумвания от телевизионния екран.

Всичко стартира да става все по-ясно, когато се състоя партийното основаване и от теоретични концепциите и правилата трябваше да стартират да се осъществят на процедура. На учредяването на Политическа партия Няма такава страна и на Политическа партия ИТН успяхме да приемем и гласуваме правилник, сформира на комисии, регионални координатори и така нататък за към 20 минути, като гласуванията станаха блоково, така наречен накуп, а не поименно.

Приехме всичко това, като се доверихме напълно на говоренето Ви от екрана и вярвахме, че няма да ни подведете. Предлагането и надлежно одобряването на Илко Стоянов за регионален координатор на партията Ви за област Благоевград, ние тогава приехме без особени запаси, защото не познавахме господина, като точно този факт породи у нас леко неразбиране, той не ни беше прочут през 5-те години на образуване, осъществяване на референдума и отстояване на концепциите му.

Няколко месеца по-късно ние научихме от медиите, че Политическа партия ИТН е построила своите структури и прочетохме там имената на поставените от Илко Стоянов хора, представляващи партията в Благоевград и по общини в региона. Във всичко това нямаше да има нещо кой знае какво изключително, в случай че в устава на партията не беше записано, че тези хора би трябвало да бъдат избирани, както и концепциите, че хората би трябвало да бъдат питани и да се чува техния глас.

Всичко това беше потъпкано, ние научихме от медиите за основаната конструкция по места, макар че бяхме учредители и надлежно следваше да сме взели участие в някакви събрания. В същия този ден ние попитахме Илко Стоянов дали в този случай сме непотребни в тази конструкция и получихме неговия подготвен и комфортен за случая отговор – „ вие ми търсите постове значи “???!!! По време на този диалог Илко Стоянов даде обещание, че ще ни предложения на първото последващо заседание, където да изложим своите визии. Какво се случи, Илко Стоянов ни изключи от „ другарската “ си листа в обществените мрежи, защото водехме диалога там, наложи тотална цензура и не ни предложения на нито едно заседание, както беше заречен. Всичко това ни накара да проверим що за човек е Стоянов и едвам тогава установихме богатата му политическа кариера, включваща заемането на управителни постове в няколко партии, освен в една даже.

Разбирайки всичко това ние започнахме да задаваме въпроси и да се опитаме да разберем кой и на какъв принцип избра и предложи Илко Стоянов за началник във Вашата партия, като Вие персонално от екрана години наред говорите за нов морал в политиката, за нови лица, нова политика, промяна на статуквото и така нататък, все добре звучащи популистки тези.

Наложи ни се тотална цензура в обществените мрежи, цензура, от която Вие господин Трифонов все се оплаквахте от екрана, само че Вашата партия, групи и страници с името на Вашата партия, постановат такава за всички инакомислещи.

Въпросите ни до ден сегашен остават без отговор господин Трифонов, даже към този момент се усилват! Накратко – Илко Стоянов унищожи структурата, която беше построена и беше сполучлива по време на референдума и си сътвори своя, партийна и политическа такава, употребявайки операции, интриги, набеждаване, цензура, а от обкръжението му започнаха да се обрисуват новите остриета и поръчки за продължение на калинките и недотам позитивно в имиджово отношение произношение за председателката на Народното ни заседание, като изказ и фасон на държание.

Кратка информация за политическата биография на Вашия фаворит за регионален координатор на партията Ви за област Благоевград – управителен функционер в Съюз на демократичните сили и считан за „ дясна “ ръка на Христо Бисеров и негов помощник от 90-те години, регионален координатор и върховен партиен функционер на Политическа партия ВОТ Консерватори, регионален координатор и върховен партиен функционер на Политическа партия Глас национален, няколко мандата общински консултант от разнообразни партии, зам.кмет на ГЕРБ под ръководство на Димитър Бръчков в Петрич до началото на 2020 година, когато редом построява конструкция на Политическа партия Няма такава страна и след това Политическа партия ИТН, заемащ челни позиции в кандидатдепутатски листи, включително и на предходните такива от партията на Светльо Витков!!!

Нали сякаш битката е против статуквото господин Трифонов, нали ще се сменя ГЕРБ и всички управлявали до в този момент? Вие господин Трифонов не един път сте укорявали партиите, че са взимали висока дотация, даже по-висока от полагащата им се по закон, а попитахте ли Вашия регионален координатор Илко Стоянов дали партиите в които е заемал най-високи партийни постове са върнали надвзетата дотация?

Защо господин Трифонов продължавате да говорите за референдума и подтиквате хората да гласоподават за вашата партия поради него, като огромна част от хората от референдума към този момент се отдръпнаха и смъкнаха доверието си от партията Ви?

Кой кадрува в партията Ви, господин Трифонов? Кой и на какъв принцип предложи и на процедура назначи Илко Стоянов за началник във следващата за него Ваша партия? Използва ли се името Ви за вкарване в политиката на неосъществени и подмолни политически играчи? Защо на спонтанния неотдавна „ диалог “ сред Вас и фенове не беше включен нито един сходен въпрос, а ние си ги зададохме и тогава и чакахме почтен отговор?

Защо от основаването на партията до ден сегашен няма качена нито една автобиография на управителните Ви партийни функционери? Как ще се осъществя на процедура мажоритарността, когато хората ще гласоподават за непознати претенденти? Тук не приказваме за частичното показване на някои Ваши специалисти неотдавна, а за подробни биографии на всички Ваши водещи партийни функционери от учредяването на партията? Няма нито една по този начин биография на формалните партийни страници и уебсайт! Писмото ни стана доста дълго, има още доста какво съответно да се каже, само че за край желаеме да се простим на хората, които несъзнателно сме подвели с присъединяване си във Вашите планове и сме считали, че говореното от Вас от екрана ще се осъществя и на процедура, уви! Наясно сме, че и тук, както и в други политически партии от статуквото, ще бъдат определени и вкарани подмолно в политиката хора, поради Вас, политическия водач на партията, а не поради тях самите, като припознати от гласоподавателите честни и чисти персони!

Здравко Петров – регионален координатор за област Благоевград

Стоян Кьосев – община Благоевград

доктор Стефан Кинов – община Благоевград Василка Кабаджова – община Симитли

Велка Попова – община Гоце Делчев
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР