Остро осъждаме разпространението на език на омразата, призиви за насилие

...
Остро осъждаме разпространението на език на омразата, призиви за насилие
Коментари Харесай

ПП-ДБ питат президента защо мълчи за поведението на „Възраждане“

„ Остро осъждаме разпространяването на език на омразата, апели за принуждение и хомофобия. “ Това декларират от коалиция ПП-ДБ в позиция, оповестена на уеб страницата им. И приканват ДАНС и ГДБОП и Прокуратурата да проверяват такива прояви.

„ Във връзка с инспекция на прокуратурата за съществуване на задоволително данни за закононарушение по член 162 и 164 от Наказателния кодекс за публикувани апели за принуждение с детайли на фашистка агитация в група на Възраждане, “Продължаваме Промяната – Демократична България ” приканва Политическа партия “Възраждане ” да прекрати тактиката “атаката е най-хубавата отбрана ” и ясно да съобщи мнението си за публикувания в Телеграм групата “Възраждане ” колаж с апел за принуждение и антисемитизъм “, се споделя още в позицията.

„ Недоумение буди фактът, че Президентът до момента не е изказал мнение по държанието на „ Възраждане “ , макар честите си мнения на политическата обстановка в България. Защо “, питат от обединението.

Призивите към закононарушение и толерирането на закононарушения са закононарушения сами по себе си, уверени са от ПП-ДБ.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР