Острите думи на треньора на Берое Димитър Димитров срещу рефера

...
Острите думи на треньора на Берое Димитър Димитров срещу рефера
Коментари Харесай

БФС ще сезира МВР заради треньора на "Берое"

Острите думи на треньора на " Берое " Димитър Димитров против рефера на съботния мач с " ЦСКА-София " (0:2) Ивайло Стоянов и съдийството у нас като цяло, предизвика БФС да сезира Министерство на вътрешните работи. От Съдийската комисия (СК) към БФС оповестиха, че ще предприемат действия пред способените държавни органи с оглед определяне на посочените в изявлението изказвания.

Визира се най-много следното изявление на треньора:  " Има единствено 4-5 тима, които не си назначават съдии. Всички останали си назначават. Един от тези, които не могат да го вършат, е " Берое ". Направете си изводите кой къде свири и по какъв брой пъти. Не желая да сътворявам проблеми на " Берое ", другояче бих споделил всичко. Толкова години съм във футбола, знам кой с какво е обвързван ". Отделно за Ивайло Стоянов той сподели: " Цяла седмица ние знаехме кой ще е съдията и бяхме уверени, че това ще го направи. Хората ни пожелаваха триумф и ни споделиха " Бог да ви елементарни с тоя арбитър! ". Вместо да разясняваме футбола, ние би трябвало да разясняваме един човек, за който всеки знае за какво е пристигнал през днешния ден тук. "

От комисията дефинираха тези думи като погрешни и приканиха към професионализъм и феърплей. Димитър Димитров пък бе подканен да хастари думите си с доказателства. " С оглед определяне на посочените обстоятелства и условия в изявлението призоваваме господин Димитров да изнесе пред футболната общност известните му такива. Това би дало опция на органите на БФС да подхващат нужните ограничения, в случай че това се постанова. В случай, че господин Димитров не разполага с такива, призоваваме да не се вършат погрешни внушения, които нагнетяват ненужно напрежение във футболните среди. Семеен кодекс при БФС твърди всички клубове и почитатели, че не е съществуване каквато и да била интервенция в работата на комисията при правене на нарядите на съдиите ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР