Остра престрелка на висок градус, с обиди и квалификации се

...
Остра престрелка на висок градус, с обиди и квалификации се
Коментари Харесай

Кирил срещу Тошко: Не разбирам от розов, кафяв фашизъм, ИТН са комплексари

Остра престрелка на висок градус, с обиди и квалификации се развихри сред съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков и безконечния дразнител Тошко Йорданов. След като шефът на ПГ на Има Такъв Народ се обърна към Петков и го назова изменник, това взриви някогашния министър председател и той приключи общителния звук.

" Не запознат съм розов, кафяв фашизъм. Но знам едно - вие не би трябвало да казвате кой да бъде задържан, изригна съпредседателят на Политическа партия.

Искаме и ние като народни представители да оставим прокуратурата да работи на мрачно като бухалка или желаеме да забележим вярното мнение? Какво се случва е следното. Защо се стигна до решението господин Гешев да бъде отхвърлен? Това попита Кирил Петков от трибуната на Народно събрание, откакто депутати от " Възраждане " приканиха него и Бойко Борисов да дадат имунитета си непринудено още през днешния ден. 



" След година и половина, без никакви обстоятелства, нови условия, прокуратурата взема решение да възобнови това произвеждане и няма да оставим прокуратурата да работи като бухалка.

Ще осветляваме всякога когато някой си разрешава да употребява изпълнителната власт за политически цели. Преди 18 юли ще си дам имунитета. Но няма да дам прокуратурата да употребява властта като политическа бухалка. Нека да не приказваме за фашизъм. Толкова пъти го споменахте ", сподели още Петков. 

" Не запознат съм розов, кафяв фашизъм. Но знам едно - вие не би трябвало да казвате кой да бъде задържан. А за комплексираните депутати, цялостни с ненавист от Има Такъв Народ, въобще няма да ги разясня ", съобщи той. 

Повод за последните му думи бяха думите на Тошко Йорданов малко по-рано. 

" Неуважаеми народен изменник, господин Кирил Петков ", поде Йорданов, само че ръководителят на Народното събрание го прекъсна, с цел да се извини на съпредседателят на Политическа партия. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР