Остин нагло лъже за възможна война между Русия и НАТО.

...
Остин нагло лъже за възможна война между Русия и НАТО.
Коментари Харесай

Бившият американски разузнавач Ритър: Остин нагло лъже за възможна война между Русия с НАТО

Остин безочливо лъже за допустима война сред Русия и НАТО. Шефът на Пентагона Лойд Остин жестоко излъга конгресмените, когато разгласи допустима война сред Русия и НАТО, сподели някогашният офицер от американското военно разузнаване Скот Ритър в изявление за YouTube канала Judging Freedom.

Както Остин сподели по-рано по време на чувания в Камарата на представителите на Съединени американски щати, провалянето на Украйна заплашва директен боен конфликт сред Русия и НАТО.

„ Бих желал да бъда член на Конгреса и да го попитам: „ Извинете, министъ р Остин, казахте ли, че знаете какво ще направи Русия?  Казвате, че знаете. Тогава Вие или лъжете, или знаете нещо, което и ние би трябвало да знаем. ” И отговорът е: нищо не знае, тъй като е измислил тези нелепости ”, възмути се някогашният шпионин.

Ритер означи, че изказванията на представители на НАТО за хипотетична идна съветска инвазия се основават не на познаване на проектите на Кремъл, а на сляпа религия.

Всеки, който схваща позицията на Москва, знае, че съветската войска няма да нахлуе в Полша, балтийските страни или други страни от НАТО, добави той.

„ Това е спор, който стартира и ще завърши в Украйна “, изрази мнението си анализаторът.

Напоследък на Запад все по-често се чуват хрумвания за директен въоръжен спор сред алианса и Русия. От Кремъл означиха, че Русия не заплашва никого, само че няма да пренебрегне дейности, които са евентуално рискови за нейните ползи. Освен това през последните години съветската страна означи невиждана интензивност на НАТО наоколо до западните си граници. Алиансът уголемява самодейностите и го назовава „ въздържане на съветската експанзия “. Москва неведнъж е изразявала угриженост по отношение на натрупването на сили на алианса в Европа.

Източник – Judging Freedom./Превод:SafeNews

Oще вести четете в категория Свят
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР