Остин Бътлър, Калъм Търнър и Бари Киоган са три от

...
Остин Бътлър, Калъм Търнър и Бари Киоган са три от
Коментари Харесай

„Господари на небето“: Нов сериал разказва за пилотите на бомбардировачи от Втората световна война

Остин Бътлър, Калъм Търнър и Бари Киоган са три от звездите в новия сериал на Apple TV+ „ Господари на небето “.

Продукцията е основана на историческата книга на Доналд Л. Милър „ Господари на небето: Американските момчета водачи на бомбардировачи, които изнесоха въздушната война против нацистка Германия “. Пресъздават се прекарванията на действителни хора, воювали против нацистките изтребители.
Това, което се е случило по време на Втората международна война, наблюдава всекидневието на водачите на бомбардировачи. Само 23% се връщат от полети – това е непостижимо количество на загуба.
Остин Бътлър – артист

„ Те вземат решение да извършват задачи денем, които са доста по-опасни от нощните. Опитват се да дадат най-хубавото от себе си, някои са били на 16 години. Поели са неописуеми психически и физически вреди “, добавя Бътлър.

Изпълнителни продуценти са Том Ханкс и Стивън Спилбърг, зад чиито имена стои различен знаков сериал – „ Братя по оръжие “. Синът на Спилбърг – Сойер, както и този на Джуд Лоу – Раф, вземат участие във кино лентата.

„ Очакванията ми бяха огромни. Това въпреки всичко са Стивън Спилбърг и Том Ханкс и в техните ръце всеки план е добър. Намираш се в най-хубавите от най-хубавите ръце, имайки поради „ Братя по оръжие “ и „ Пасифик “. Беше ни предоставено пространство на игралната площадка да дадем нещо ново от себе си, като по-младо потомство артисти... “, разяснява артистът Бари Киогън.

„ Господари на небето “ към този момент се излъчва на стрийминг платформата Apple TV+.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР