Оставката никога не е била проблем, когато политическата ситуация го

...
Оставката никога не е била проблем, когато политическата ситуация го
Коментари Харесай

Дончев и Горанов отговориха на призива на БСП за оставка на кабинета

Оставката в никакъв случай не е била проблем, когато политическата обстановка го е налагала - по този начин вицепремиерът Томислав Дончев отговори на апела на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за отдръпване на целия кабинет: 
" Когато властта е трябвало да бъде върната на суверена, той да вземе решение, постоянно сме го правили, само че седмица, месец, година след изборите някой да приканва за оставка, това е апел всъщност за някакъв различен тип народна власт. Ако задачата е да имаме площадна народна власт, ние и за такава народна власт имаме запас ", разяснява Дончев.

От своя страна финансовият министър Владислав Горанов прикани за конструктивност от страна на левицата
" Лидерската рецесия в Българска социалистическа партия ескалира посредством местни промени, които нарушават качеството на политически живот, само че това не ни тормози. Тънкият баланс сред последния им, апропо, добър триумф, обвързван с назначението на президент, е една добра отпратка към това, че в левицата нямат никакви терзания да употребяват всички запаси ".
По-рано през днешния ден, на първомайския протест против бедността и корупцията, проведен от левицата, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска оставката на премиера Бойко Борисов и целия кабинет, с цел да може, по думите й, да я има България.

 Министрите Томислав Дончев, Владислав Горанов и Красимир Каракачанов ни брифинга в Министерството на финансите
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР