Оставката на заместник-кмета на София Евгени Крусев не решава проблема

...
Оставката на заместник-кмета на София Евгени Крусев не решава проблема
Коментари Харесай

Спаси София: Оставката на Евгени Крусев не решава проблема

" Оставката на заместник-кмета на София Евгени Крусев не взема решение казуса и не е вдишване на отговорност. Разбира се, той е в цялостното си право да остави Прокуратурата да си свърши работата. Можем единствено да приветстваме решението му. " Това разяснява Гергин Борисов от сдружението " Спаси София ", което сподели фрапантни нарушавания при публичната поръчка за ремонта на бул. " Граф Игнатиев ".

 Гергин Борисов Гергин Борисов
Според документите, общината е трансформирала в нарушаване на закона параметри на поръчката. Заместникът на Йорданка Фандъкова заяви, че напуща поста, тъй като е получил призовка от Прокуратурата по отношение на ремонта.

" Разочаровани сме от новината за подадената оставка. Надеждите ни бяха в него, че ще бъде новата посока на развиване на връзка сред община и неправителствените организации. Това очакване не се извърши. Оказа се, че сме надценили опцията на Фандъкова да назначава хора, които да могат да отговорят на упованията на софиянци ", счита Борисов.
 Зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев подава оставка Зам.-кметът на Столична община Евгени Крусев подава оставка
Заместник-кметът по превоза на София Евгени Крусев подава оставка. Това заяви самият той на ексклузивен брифинг в Столична община. Като мотив за ре...

Според него огромният неуспех в мандата на Крусев не е ремонтът на " Граф Игнатиев ", а заличаването на трамвая в жк. Лозенец. " Твърдо сме уверени, че поради това негово решение, от дълго време трябваше да си подаде оставката. Надяваме се Прокуратурата да си свърши работата и да се стигне до действително обвиняване, защото неговият предходник подаде оставка поради подозрения за корупция, само че не последва никакво обвиняване ", напомни Гергин Борисов.

" Спаси София " насочи рецензии към общината и за забавеното решение още първия ден да вкара " зелен билет " поради мръсния въздух, а не едвам на третия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР