Оставка за Младен Маринов! Да излезе веднага и да каже

...
Оставка за Младен Маринов! Да излезе веднага и да каже
Коментари Харесай

Венелина Попова: Оставка за Младен Маринов!

Оставка за Младен Маринов! Да излезе незабавно и да каже кой разпореди на служителите на реда край ”Росенец” да позволяват ДОВЕДЕНИТЕ от Пеевски членове на Движение за права и свободи, които, с цел да бъдат разпознавани от униформените са със шапки и тениски на партията, а да стопират САМООРГАНИЗИРАНИТЕ във Facebook жители.
Питам и Борисов за сюжет ли става дума, за който той е знаел или просто с изказванията на конференцията си през вчерашния ден даде концепция за това, което се случва през днешния ден. Защо предупреждаваше за вероятни етнически спорове, за какво загатна Босна, а през днешния ден един от бранителите на Доган - Катуница. Каква Босна, каква Катуница?
Не са ли наясно Пеевски, Карадайъ и всички тези, които докараха чак от Пирин и Родопите депесари на брега още от рано сутринта, че когато хората са изнервени от двойния критерий в използване на закона, би трябвало единствено една словесна кавга сред двата лагера, с цел да възникне спор, който ще бъде избран от ръководещите и Гешев като етнически. А оттова нататък никой не знае по какъв начин ще се развият събитията.
Апропо за какво и Дончев тази заран говореше,че няма да позволен революция. Може би това е последният късмет на това ръководство - да употребяват размириците и пандемията, с цел да разгласят изключително състояние? Обаче властта да не не помни, че всяко самообладание има граници.

Журналистът Венелина Попова, Фейсбук
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР