Оставка в момент на растящи цени, инфлация и увеличаваща се

...
Оставка в момент на растящи цени, инфлация и увеличаваща се
Коментари Харесай

Румен Радев: Оставката сега е абдикация от отговорност


Оставка в миг на растящи цени, инфлация и увеличаваща се престъпност не е решение, а абдикация от отговорност. Това съобщи президентът Румен Радев пред публицисти в Карлово ден, откакто хиляди се подвигнаха на митинг против неприятните условия за живот в цялата страна.

В края на предходната седмица той още веднъж нападна ръководещите със свое послание, като в отговор беше упрекнат, че подстрекава към срутване на властовия ред. Как отговори той: „ Обединител не мога да става на неправдата, не мога да ставам обединител на политически партии, аз съм обединител на българския народ и съм задължен да показвам неговите терзания и неговите надежди”.

„ Протестите възстановяват достолепието на българите като жители. Властта санкционира жителите за бедността. Гласът на жителите, техните болки и паники, не са чути. Ако няма една чуваемост, в случай че не престават изказвания арогантни и цинични, закономерно е тези митинги да продължат”, акцентира президентът.

„ Властта би трябвало да знае, че отводът от ръководство и бягството от ръководство слага моралната бариера пред упоритостта да искаш властта още веднъж. Очаквам Народното събрание и държавното управление да посочат излаз от тази ситуация”, акцентира президентът.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР