Оставихме 1,5 млрд. лв. излишък, има пари за изборите, заяви

...
Оставихме 1,5 млрд. лв. излишък, има пари за изборите, заяви
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Оставихме 1,5 млрд. лв. излишък, има пари за изборите

Оставихме 1,5 милиарда лева остатък, има пари за изборите, съобщи водачът на Българска социалистическа партия и някогашен вицепремиер и стопански министър в кабинета " Петков " Корнелия Нинова пред БТВ. Според нея няма други непредвидени разноски до края на годината.

В края на мандата България е преди всичко в Европейски Съюз по промишлено произвеждане и на четвърто място по напредък на брутния вътрешен артикул, по-добре сме от Италия, Испания и други европейски страни, изясни тя. Предлагаме политиката, която водихме до момента, да продължи, акцентира Нинова в предаването " Тази заран ".

 

Нинова коментра и доставките на природен газ за България.

Продължаваме да желаеме да се водят договаряния, в случай че се предложат по-ниска цена и обезпечени доставки, ние сме " за " съветски газ, съобщи още тя.

По думите й по тематиката за газа служебният министър председател не е безапелационен и има спорна информация и " очевидно не се гледа съществено на този въпрос в служебния кабинет ".

 

Тя още веднъж повтори пред БТВ, че служебния кабинет и ГЕРБ са от едната страна на разграничителната линия, където единственото, което се прави е да се всява суматоха като непрекъснато се повтаря, че идва апокалипсис и би трябвало да се режат разноски и да се подвигат налози.

 

На другите страни не им попречи нищо да продължат връзките си, те не престават да купуват газ от " Газпром ". Нека тези, които договарят, да кажат какви условия дискутират. Има спорна информация сред министрите в служебния кабинет, господин Донев сподели, че не знае кой тъкмо договаря, може би " Булгаргаз ".

Изпълнителният шеф на " Булгаргаз " сподели, че диалозите се водят на високо политическо равнище, което значи, че не се гледа съществено на този въпрос от служебния кабинет, изясни Нинова.

Нинова е безапелационна, че това не е правилно и кабинетът „ Петков “ е оставил постоянна страна и стопанска система. Затова съгласно нея тази политика би трябвало да се продължи.

Не е рисково да водим договаряния с Русия, предходната седмица Макрон води разговори, даде образец Нинова.

Лидерът на Българска социалистическа партия разяснява и идните избори, като съобщи, че ще работи на драго сърце за Благоевград, където е лидер на листата, тъй като обича хората и познавам всяко кътче там.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР