Оставих дъщеря си на детска градина, а след това се

...
Оставих дъщеря си на детска градина, а след това се
Коментари Харесай

Нападнатият от кучета актьор: Бях с кръв, ожулвания, охлузвания и скъсани дънки

„ Оставих щерка си на детска градина, а по-късно се прибирах по основната улица. Спрях за миг, с цел да видя дали цветарския магазин работи, а по-късно чух лай на кучета. Обградиха ме шест животни, след което стартира битка за оцеляване ". Това описа артистът Иван Тодоров по Би Ти Ви, който беше атакуван през вчерашния ден от бездомни кучета в Благоевград. Инцидентът е станал пред постройката на Съдебната палата. 

" Който не го е нападала глутница кучета, той не знае какво е чувството. Защитаваш се с ръце и крайници. Едно от тях съумя да ме заръфа за седалището ", споделя Тодоров.

„ Стана ми ясно, че ще изгубя тази борба. Започнах да се експортирам към съда, където има защита. По пътя паднах, при което ми минаха ужасяващи мисли. Представях си по какъв начин ме раздират. Успях да стигна до рампата за инвалиди пред постройката и по нея влязох в съда. Бях с кръв, ожулвания, охлузвания и скъсани дънки. Посъветваха ме да отида да си слага ваксини за тетанус и бяс “, добави още той.

Според него казусът е, че има ужасно доста случаи на нахапани хора във всички региони на града, които си мълчат. " Искаме да дадем публичност и нещо да се направи. Вече се движиш със спрейове за самоотбрана ", сподели артистът.

„ Проблемът става все по-голям, за него обаче е належащо национално решение. Общините са с доста ограничаване пълномощия по отношение на казуса с бездомните кучета. Животни от прилежащи общини се докарват в по-големите градове “, изясни секретарят на община Благоевград Дейвид Арабаджиев.

Съпругата на Иван Тодоров описа, че се опасява да се разхожда сама, тормози се и за децата си, заобикаля и когато види куче, обръща посоката.

„ Не мога да се оправя с шест кучета и с две деца до мен. Трябва да се откри някакво решение, сигурно то не е в това да убиваме животните, само че не може да оставим нещата по този начин “, показа още тя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР