Остават сериозни противоречия в преговорите между Лондон и Брюксел относно

...
Остават сериозни противоречия в преговорите между Лондон и Брюксел относно
Коментари Харесай

Би трябвало до 13 декември да е ясно какъв ще е вечният Brexit

Остават съществени несъгласия в договарянията сред Лондон и Брюксел по отношение на бъдещите им връзки след излизането на Англия от Европейския съюз. Страните ще продължат консултациите, а окончателната им орис би трябвало да бъде решена до 13 декември.  Това оповестява организация Reuters, като материалът е представен и от съветската ТАСС, съобщи БГНЕС.
Информацията на Reuters идва от източник от английското държавно управление, който е приказвал след работната вечеря в Брюксел сред премиера Борис Джонсън и ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен.
 Борис Джонсън: Условията, които предлага Европейски Съюз на Англия, са неприемливи Борис Джонсън: Условията, които предлага Европейски Съюз на Англия, са неприемливи
Преди да се срещне довечера с ръководителя на Европейската комисия (ЕК) Урсула фон дер Лайен по време на вечеря в Брюксел, Джонсън ув...
" Премиерът и Урсула фон дер Лайен се договориха да проведат спомагателни договаряния сред представителите на страните през идващите дни. Премиерът желае да бъдат проучени всички вероятни способи за реализиране на договорка. Премиерът Борис Джонсън и Урсула фон дер Лайен са се съгласили, че в неделя би трябвало да бъде взето твърдо решение за ориста на разговора ", споделя източникът и прибавя, че диалогът, извършен в сряда вечерта, е бил прям, само че сред страните остават " доста съществени различия ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР