Остават броени дни до едни от най-обичаните празници – Бъдни

...
Остават броени дни до едни от най-обичаните празници – Бъдни
Коментари Харесай

Зодиите, които ще се ВЛЮБЯТ навръх Коледа

Остават броени дни до едни от най-обичаните празници – Бъдни вечер и Коледа. Това време от годината е в действителност особено. Хората стават по-позитивни, по-усмихнати, по-добронамерени и някак съумяват да отворят сърцата си за малко повече обич.

Някои от зодиакалните знаци обаче ще открият своята сродна душа точно на празника и ще повярват в коледното знамение.
Ето кои зодии към този момент няма да са сами: • Водолей;
Водолеите по принцип не харесват самотата. Те обичат да имат партия и да се усещат закриляни. Рядко разрешават на половинките си да се грижат за тях, само че все пак държат да знаят, че в дадем миг има на кой да разчитат.

Те ще срещнат напълно инцидентно своята половинка. Много евентуално е това да се случи по време на коледното извършване на покупки или по-скоро покупка на дреболиите, които са пропуснали да си набират.
• Овен;
Овните ги чака изпепеляваща обич. Техните празнични дни ще са същинска магия. Фокусът ще бъде ориентиран към новия човек в живота им, а не толкоз към подредбата на празничната софра. Овните ще се вълнуват, ще се усмихват и ще бъдат изпълнени с възторг. Тяхното въодушевление ще е толкоз положително, че даже на самите тях ще им е мъчно да повярват, че протичащото се е истина, а не сън.
• Лъв.
Последните няколко месеца не са били едни от най-хубавите за представителите на тази зодия, само че ето, че нещата се трансформират. Навръх Коледа те ще получат опция да трансформират своя статус в живота и от необвързани да станат обвързани. Освен това ще срещнат човек, с който да си паснат по този начин, както две елементи от пъзел. Ще се усещат фантастично и ни минимум имат намерение да пропуснат тази опция.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР