Остават броени часове до 23-тия Благотворителен базар на Международен женски

...
Остават броени часове до 23-тия Благотворителен базар на Международен женски
Коментари Харесай

Броени часове до най-големия благотворителен базар в София

Остават броени часове до 23-тия Благотворителен базар на Международен женски клуб – София. Събитието ще се организира на следващия ден (3 декември) от 10 до 19 часа в Интер Експо Център. Всички, които желаят да посетят базара, могат да си закупят билети авансово от мрежата на Ticket Portal или на място.

Предварителните билети са по 4 лв. за възрастни и 2 лв. за деца. Всеки, срешу един лев повече, ще има право да взе участие в лотария за уикенд за двама в комплекс РУИ Правец, както и други забавни награди. При закупуване на билети за присъединяване в томболата, посетителите би трябвало да напишат името и телефона си на гърба на билета и да го пуснат в специфичната кутия за лотария на обозначения за задачата щанд на базара. Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип в 16:00 ч. в деня на събитието.

 image-1_iwc-s-charity-bazaar Както и предходните години, и тази се продават и дарителски VIP билети на цена от 20 лева, които дават достъп до формалната гала за разкриване на Базара, специфичен подарък, извънредна разходка по щандовете и опцията за покупки преди всички останали. По време на церемонията за разкриване гостите ще чуят осъществявания на Софийския духов оркестър с диригент Иван Стоянов.

Тазгодишният Благотворителен базар, както постоянно, ще бъде придружен от концерт на обичани български реализатори. На сцената ще се качат поп звездите Орлин Павлов и Веси Бонева и рапърът Устата. Достъп до концерта ще имат всички гости на базара.

Благотворителният базар се провежда за 23-та поредна година и сплотява напъните на 56 страни и техните култури за набирането на средства за благородни дела в България. На техните щандове посетителите могат да намерят разнородни храни, сувенири, достоверни ръчно направени материали, дарове и редица занимания.

За поредна година Благотворителният базар на Международен женски клуб – София се провежда с поддръжката на Столична община.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР