Остават 5 дни до крайния срок 15 април, в който

...
Остават 5 дни до крайния срок 15 април, в който
Коментари Харесай

Остават 5 дни за внасяне на предложения за Награда „Пловдив“


Остават 5 дни до крайния период 15 април, в който могат да се подават  предложения за почитане с Награда „ Пловдив “ на създатели, креативен колективи, културни, просветителни и други институции за съответно произведение, събитие или културен факт с действителен принос за развиване на културния живот на Пловдив, осъществени през миналата 2023 година.

Внасянето на оферти става по 3 метода.

Можете да употребявате платформата за непосредствено попълване на формуляр в уеб страницата на Награда „ Пловдив “ на адрес https://nagradaplovdiv.bg/ в рубриката „ Подай предложение за награждаване “. Можете да изтеглите формуляр от уеб страницата на община Пловдив – www.plovdiv.bg на началната страница, в долната част в банер – лентата с надпис „ Награда Пловдив “, както и от раздел „ Култура “ в менюто- Награда „ Пловдив “, да го попълните и изпратите на имейл: [email protected]. Може да изтеглите формуляра, да го попълните и да го внесете на хартия в деловодството на община Пловдив (пл. „ Ст. Стамболов “ №1) с сътрудник Отдел „ Култура, археология и културно завещание “ до 15 април, 17.00 часа.

В случай, че има приложения към формуляра, например книги, чертежи и други, които не могат да бъдат изпратени на е-поща, те би трябвало да бъдат импортирани в деловодството на Община Пловдив (пл.„ Ст. Стамболов “№1) с сътрудник Отдел „ Култура, археология и културно завещание “ в посочения период.



В предлагането би трябвало да бъде посочена и категорията.

Съгласно Статута,  Награда „ Пловдив “ се присъжда по една в 12 категории:  Художествена литература и хуманитаристика; Художествен превод; Журналистика в областта на културата; Архитектура и естетизация на градската среда; Музика; Танцово изкуство; Театър; Изобразително изкуство; Аудио-визуални изкуства и фотография; Опазване на културното завещание и запазване на паметта; Произведение на изкуството, предопределено за деца; Съвременни мултижанрови изкуства.

Предложенията за отсъждане на Награда „ Пловдив “ се внасят от името на културни институти, просветителни институции, неправителствени организации, медии, издателски къщи, културни оператори, други юридически или физически лица. Специалната Награда „ Пловдив “ за изключителни достижения и повсеместен принос според Статута се дефинира от Кмета на Община Пловдив.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР