Оставаме в коалицията. Това потвърди пред БиТиВи социалният министър Георги

...
Оставаме в коалицията. Това потвърди пред БиТиВи социалният министър Георги
Коментари Харесай

Гьоков видя БСП, като топла връзка между коалиционните партньори

Оставаме в обединението. Това удостовери пред БиТиВи общественият министър Георги Гьоков. При насъбрани рецесии за алените не било оправдано да се вършат избори.

Левицата ще поддържа актуализацията на бюджета и законите, свързани с проекта за възобновяване. Столетницата стартира договаряния за стратегия на властта.БСП се държи най-адекватно в тази коалиция и може да бъде топла връзка, счита Гьоков.

По думите му за пенсионерите протичащото се не звучи добре. Социалните ограничения няма по какъв начин да се случат, в случай че не се гласоподава актуализацията. Частично приемане на бюджета няма по какъв начин да има, съгласно обществения министър. Според него Слави Трифонов не знае какви са следствията от неприемането на актуализацията, защото не е икономист.

Този бюджет е вероятен и предстоящ от българите, уточни общественият министър. Няма проект Б, изясни Гьоков. Според него би трябвало да се постъпи отговорно към българите. Нямало по какъв начин да се изясни на хората, че няма да има нарастване на пенсиите, тъй като " някой се запънал политически ".

Избори ще има, в случай че обединението не се оправи между тях, по този начин рояк разяснява думите на Бойко Борисов. Заложени са ограничения за събираемост, стана ясно от коментара му. Дори и най-големите критици на кабинета " Петков " не виждат потребност от предварителни избори, сподели Гьоков.

Много мъчно ще бъде оцеляването на кабинета, само че е допустимо, добави той. Времената са сложни, посочи общественият министър. По думите му в политиката би трябвало да има моменти, в които да се оберат страстите, тъй като другояче ще живеем мъчно.

Дори и при гаранции от Европейски Съюз ветото няма да падне, съгласно него. Той си пожелава специалисти да наследят овакантените места от Има Такъв Народ. При избори на есен Българска социалистическа партия щяла да има 52 депутати, счита Георги Гьоков. Той има вяра в цялостния мандат на кабинета.

Оптимизмът ми е поради българите и България, които чакат смяната, показа общественият министър.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР