Оставаме изцяло в политическия живот на страната с една-единствена цел

...
Оставаме изцяло в политическия живот на страната с една-единствена цел
Коментари Харесай

Кирил Петков: Оставаме, за да бъдем част от промяната, с някои от министрите вече се чувстваме като част от екип |

Оставаме напълно в политическия живот на страната с една-единствена цел – България има доста по-голям потенциал. С някои от министрите се усещаме към този момент като част от един екип. 

Това съобщи служебният министър на стопанската система Кирил Петков по БНР. Пука ни за България. Няма да изчезнем в този момент по бизнесите си. Ще си ги управляваме, само че всеки от нас сега има много огромна сила да бъде част от продължителната смяна на България. Със сигурност ще бъдем дейни, разяснява Петков дали ще продължи кариерата си като политик. 

„ Аз съм доста удовлетворен, че показахме на българския народ, че хора с воля на управнически постове могат да защитят техните ползи, за сметка на огромни магнати, които са привикнали да живеят от държавния бюджет, съобщи още Кирил Петков.

Той изрази подготвеност да подкрепи новия министър на стопанската система, с цел да съобщи насъбрания от него опит. Бих дал толкоз време, колкото й би трябвало, за всевъзможен тип препоръки, пояснения и информация – тази инерция да продължи със същата скорост. Голямата ни вяра е да няма стъпка обратно, разгласи Петков. 

Оттук нататък, под една или друга форма ще следим нещата по какъв начин се случват, за разлика от преди, когато просто протестирахме. Събрахме познание и ще го използваме под една или друга форма, с цел да бъдем поръчител по някакъв метод, акцентира Кирил Петков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР