Остава съвсем малко до развръзката на тазгодишното Световно първенство по

...
Остава съвсем малко до развръзката на тазгодишното Световно първенство по
Коментари Харесай

Кои ще бъдат финалистите на световното по Баскетбол за мъже?

Остава напълно малко до развръзката на тазгодишното Световно състезание по баскетбол за мъже, провеждащо се на територията на Япония, Индонезия и Филипините. Днес ще се изиграят двете 1/2-финални срещи, които ще дефинират финалистите в конкуренцията.

В единия 1/2-финал един против различен се изправят тимовете на Съединени американски щати и Германия, а в другия Сърбия ще премери сили със състава на Канада. Срещите от тазгодишното Световно за мъже  могат да се проследят в winbet.bg, където всеки може да направи своите върху тях.  Съединени американски щати и Германия в борба за финала  Германия доближи 1/2-финалите на Мондиала за първи път от 2002 година насам, когато приключиха на трето място в конкуренцията. От друга страна, петкратният първенец Съединени американски щати доближи своя 15-и полуфинал. Тук би трябвало да се регистрира, че до този миг Съединени американски щати и Германия са играли шест пъти един против различен, само че немският отбор в никакъв случай не е реализирал победа. Три от тези загуби са били на равнище Световно състезание - през 1986, 2002 и 2006.

Съединени американски щати е извънреден любимец в срещата, което проличава и от коефициента на WINBET за нея. Търсещите изненада обаче могат да поддържат Германия, която още веднъж мечтае след прочут интервал на мъртвило на международни шампионати. Денис Шрьодер е един от най-важните играчи в немския отбор и от него се чака доста.

Сърбия против Канада в другия 1/2-финал

 

В WINBET ще може да бъде проследен и другият 1/2-финален конфликт сред Сърбия и Канада. За сърбите достигането до тази фаза не е нищо ново - те го направиха три пъти в последните четири международни шампионати. Същевременно Канада доближи Топ 4 на Мондиал за първи път в своята история. Тук би трябвало да се регистрира, че до този миг Сърбия и Канада в никакъв случай не са се изправяли един против различен.

Коефициентът на WINBET демонстрира, че Канада е любимец в конфликта, само че това няма по какъв начин да бъде определящо в тази ситуация. Тук опитът е на страната на сръбския състав, което не е фактор за подценяване. Успехът на Сърбия над мощния тим на Литва приказва задоволително доста за класата им.

Мач за пето място

 

В събота ще се изиграе и мачът за пето място на Мондиал 2023, като един против различен ще се изправят две балтийски страни - Латвия и Литва. В 1/4-финалната фаза те отпаднаха от надлежно Германия и Сърбия, само че в този момент ще имат опция да се преборят за място в Топ 5 на шампионата. Мачът за трето място ще се играе на същата дата с огромния край - на 10 септември в Манила, Филипините.

Ранно погашение баскетбол в
winbet.bg

 

Функцията “ ” е известна измежду футболните почитатели, само че в WINBET тя може да бъде употребена и при баскетболни срещи. Стига подкрепеният от потребителя тим да поведе с преднина от 18 точки, операторът автоматизирано ще затвори залога и ще го маркира като печеливш. Така залагащият може да бъде спокоен, че даже “неговият ” тим да изпусне преднината си в мача, то това няма да е от голяма важност - той към този момент ще е спечелил.

Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на и на .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР