Остава само месец до настъпването на пролетта, което означава само

...
Остава само месец до настъпването на пролетта, което означава само
Коментари Харесай

Огромно щастие застига тези зодии до дни

Остава единствено месец до настъпването на пролетта, което значи единствено едно - наближава щастливото време за сбъдване на желанията.

Февруари е време на подготовка за огромните промени и методът, по който хората се демонстрират през този месец, ще дефинира тяхното благоденствие в бъдеще, написа Жената Блиц.

Кои знаци на зодиака ще имат шанс на всички места и във всичко, разкрива съветският астролог Альона Николская.

Специалистът означи, че съществените промени са свързани с неповторимия " танц " на звездите, който може да се следи на небето. Така да вземем за пример планетата на упоритостта и придвижването Меркурий още веднъж се връща в вярната орбита, което дава обещание положителни достижения в бизнеса.

Освен това планетата на любовта Венера, огненият Марс и мъдрият Плутон минават в знака на стремителния Козирог, а това е знак на категоричен триумф.

По думите на Николская, изключително забавен ще бъде интервалът от 16 до 24 февруари, когато ще се развие най-приятният аспект с Юпитер, а Слънцето ще ръководи във Водолей.

" Телец, Дева, Козирог, Рак, Скорпион и Риби - това са шестимата късметлии на февруари. Всичко, което извършите, ще има доста съществени последствия. Затова се вземете в ръце и продължете напред, покорете нови висоти! ", споделя Альона Николская.

Късметът няма да изостави представителите на тези зодии даже през март, по тази причина е добре да побързат да се насладят на прелестните моменти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР