Остава още съвсем малко до първия учебен ден! И нека

...
Остава още съвсем малко до първия учебен ден! И нека
Коментари Харесай

От червения килим към класната стая: Виктория Бекъм се подготвя за новата учебна година

Остава още напълно малко до първия образователен ден! И дано не забравяме, че звездите също хора и споделят нашето неспокойствие от наближаващия празник. А когато приказваме за вдъхновяващи и виновни дами като Виктория Бекъм, не остава никакво място за подозрение, че фамилията е преди всичко, а светлините на прожекторите остават на назад във времето.

A post shared by (@victoriabeckham) on Aug 25, 2020 at 11:36am PDT

Дизайнерката освен оказа помощ на очарователната си щерка - 9-годишната Харпър, да се подготви за новите есенни провокации, само че и приложи професионалните си умения - уши специфична защитна маска, която да бъде в звук с учебната униформа.

Виктория разгласява стори в формалния си профил в Инстаграм с разяснение:

"Направихме тези маски от старите ѝ учебни униформи. Те са доста по-екологични спрямо белите и сините за еднократна приложимост. "

 виктория бекъм Instagram: victoriabeckham

В интеврю за австралийския Vogue госпожа Бекъм споделя, че не се е чувствала добре в учебно заведение, не е имала доста другари и е била жертва на тормоз от нейни съученици. Този неприятен опит в допълнение я стимулира да възпита децата си да бъдат положителни и дружелюбни към другите:

Никога няма да разреша някой да се усеща по този начин, както аз се усещах тогава. Когато Харпър потегли на учебно заведение, ѝ споделих: "Ако отидеш на площадката и видиш момиченце, което си играе единствено, отиди при нея и ѝ обърни внимание, тъй като в миналото мама беше това малко момиченце. " Искам да знам, че никое дете няма да се усеща като новобранец, когато щерка ми е наоколо.

Е, ние може и да не сме толкоз известни и богати като семейство Бекъм, само че сигурно можем да използван техните подходи за образование. И даже да си откраднем щипка фешън ентусиазъм.

А на вас, скъпи родители, пожелаваме сполучлив старт на новата образователна година!
 Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм  Уроците в любовта, които научихме от Виктория и Дейвид Бекъм
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР