Остава малко по-малко от седмица, за да могат отборите от

...
Остава малко по-малко от седмица, за да могат отборите от
Коментари Харесай

10 бивши звезди от Висшата лига на разположение безплатно този месец от иконите на Манчестър Юнайтед до провала на Челси

Остава малко по-малко от седмица, с цел да могат тимовете от Висшата лига да завършат работата си за януарския трансферен прозорец.

Много клубове се борят под тежестта на рестриктивните мерки на финансовия феърплей, което значи, че заемите и свободните сътрудници може да са методът, по който множеството да отидат, в случай че желаят подкрепления. Сред листата с необвързаните с клубове са 10 някогашни звезди от Висшата лига.

Този лист включва някогашни носители на трофеи и топ интернационалните звезди. Тези играчи могат да продължат да подписват с тимове през целия сезон, даже и след затварянето на трансферния прозорец.

Клубовете в двата края на таблицата обезверено търсят подкрепления, с цел да усилят очакванията си за оцеляване или поръчките за купа. Ето, Mirror Football събира 10 някогашни звезди от най-високите ранглисти, които биха могли да се завърнат в британския футбол.

Диего Коста

Диего Коста направи блестяща кариера, спечелвайки две трофеи в Ла Лига, две трофеи във Висшата лига, Се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР