Останките на възрастен човек са намерени овъглени в дома му,

...
Останките на възрастен човек са намерени овъглени в дома му,
Коментари Харесай

Страшна трагедия потресе родопско село

Останките на възрастен човек са открити овъглени в дома му, откакто е изгасен пожар в къщата му през днешния ден в девинското село Селча. Трагедията потресе селото.

Сигнал за пожара е подаден в 5 и 20 ч. сутринта. Екип на пожарната потегля незабавно към селото от Девин, само че на място открива триетажна солидна къща, която е опожарена и огромна част от стените към този момент са се срутили. „ Къщата се населява от самотно живеещ човек. Когато започнаха разчистването на отломките, сътрудниците го откриха умрял вътре. Бил е на първия етаж и от там е тръгнал и пожара “, сподели комисар Симеон Цървуланов – шеф на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (РДПБЗН) в Смолян.

Починалият Феим Идиков е на 80 години, живеел е самичък. Има три деца, които живеят в Пещера и Пловдив. Искали да бъде при тях, само че той упорствал да си живее в родното място.

Голяма покруса, персонално ще посетя селото, сподели кметът на община Девин Здравко Иванов. 
От пожарната допускат, че пожара е почнал още в късните часове предната вечер, само че хора са видели пламъците чак на другата заран. " Видяхме пламъците сутринта и незабавно потърсихме помощ от пожарната. Организирахме се и започнахме да гасим с кофи и маркучи. Къщата е с гредоред и пламъците се разрастваха бързо. Екип на пожарната дойде и огънят беше сподавен. Възрастният човек е открит покрай банята ", описаха от селото.  

Снимка: Група " Селча " - Facebook.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР