Останки от тялото на 74-годишен, самотно живеещ мъж е намерено

...
Останки от тялото на 74-годишен, самотно живеещ мъж е намерено
Коментари Харесай

Самотник изгоря в дома си, разследват умишлен палеж

Останки от тялото на 74-годишен, самотно живеещ мъж е открито в пепелището на в радневското село Боздуганово.

На злокобната находка са се натъкнали огнеборци, които са се отзовали на сигнал за пожар, подаден в 3:08 часа в неделя на 24 октомври. От пламъците е изгоряло имуществото на възрастния Минко Иванов, погубен е лекият му автомобил.

Местните поданици се въздържат от коментар на трагичния случай. Според тях мъжът не бил конфликтен, рядко обаче контактувал със съседите си, споделя " Монитор ".

В гасенето взели участие два екипа на районната противопожарна работа в Раднево, пламъците били потушени 6 часа по-късно, след което измежду въглените на втория етаж на жилището е бил открит трупът.
свързани новини3810на 14.04.202112662на 19.03.2019
Причините за пораждане на пожара са в развой на изясняване. Образувано е досъдебно произвеждане по чл.331, ал.3 от Наказателен кодекс.

Това е втори драматичен случай със умрял гражданин на през последните 6 месеца. На 26 април т.г. в дома му беше пребит от младежи 77-годишният някогашен миньор от “Марбас “ Петър Петров. Възрастният мъж умря от раните си в болничното заведение месец по-късно.

Зверският побой бил нанесен поради 10 лева и пакет цигари, които били открити в облеклата на причинителите Кирчо Димитрови Диньо Андреев, очевидец била малолетната сестричка на първия Севда, която обаче не носела отговорност заради дребната си възраст, припомниха поданици на Боздуганово.
свързани новини17518на 18.02.2019
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР