Остани силна, когато хората си тръгват. Не губи себе си,

...
Остани силна, когато хората си тръгват. Не губи себе си,
Коментари Харесай

Остани силна, когато всички очакват да си слаба

 жена-плаче

Остани мощна, когато хората си потеглят. Не губи себе си, когато хората губят теб, а открий себе си. Намери хубостта в своите черти, открий в себе си това, което другите не виждат, откри в себе си силата, тъй като когато я намериш, повече никой няма да може да ти я отнеме.

Остани мощна, когато целият свят е против теб. Стой с лице пред бурята, даже в случай че вятърът те удря през краката. Нормално е да паднеш, да се удариш, само че не е обикновено да останеш на земята, не е обикновено да останеш разрушена, не е обикновено да позволиш на света да те направи слаба.

Всъщност светът желае да те направи по-силна, проверявайки какъв брой можеш да понесеш.

Остани мощна, когато не можеш да станеш от леглото. Когато коленете се огъват, когато на сърцето е тежко – пълзи. Пълзи, до момента в който не можеш да вървиш, върви, до момента в който не можеш да тичаш, тичай, до момента в който не можеш да летиш.

Започни с нещо. Стани от леглото. Събуди се, тъй като това е твоят живот и твоята битка. Това е битка с това, което не можеш да контролираш.

Остани мощна, тъй като твоята мощ е твоят щит. Твоята мощ е твоят справочник. Твоята мощ е твоята светлина.

И въпреки да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи, то не е невероятно. И въпреки да са нужни години старания, ти можеш да го направиш. И въпреки да би трябвало да дадеш всичко от себе си, то ще се върне при теб.

Остани мощна, тъй като по този начин няма да позволиш на хората да те пречупят. Остани мощна, тъй като ти си по-силна от твоите прекарвания, от твоите прекарвания, от твоите проблеми, от твоята болежка.

Остани мощна, тъй като проблемите ти няма да се разрешат от единствено себе си, демоните ти няма да изчезнат за една нощ. Не можеш да воюваш със себе си, когато целият свят води война с теб.

Остани сама, тъй като ти си войник, а бойците не побеждават постоянно, само че в никакъв случай не стопират да се борят, в никакъв случай не стопират да се пробват и в никакъв случай не се предават.

Остани мощна, тъй като някой ден хората ще гледат на теб като на ентусиазъм, като на тази, която се е борила, която е настояла и е удържала победа.

Остани мощна, тъй като твоята мощ прави другите хора по-силни.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР