Останалата част от имуществото и парите на политика ще получи

...
Останалата част от имуществото и парите на политика ще получи
Коментари Харесай

Синът На Стефан Данаилов Се Зарина С Пари! Далеч Не Е Розово, Вижте От Къде Са Пачките

Останалата част от имуществото и парите на политика ще получи доведеният му наследник – Росен Цанков. Стефан Данаилов е помислил и за децата на Цанков – Виктор и дребната Алекс, написа Пик.

Владо сподели, че не се интересува от парите на татко си. Младежът с избухлив манталитет се зароби с огромен заем. Той изтегли половин милион $ от американска банка. Синът на Ирен Кривошиева, който скоро мина под венчилото, ще влага сумата в образованието си.

Той е решил да сбъдне детската си фантазия. Владо записа медицина в един от най-известните американски университети. Мечтата му е да стане хирург. Но за задачата ще би трябвало да следва 6 години и по-късно да изкара стаж със същата дълготрайност.

Младият мъж ще получи изтеглената сума на траншове. Всеки от тях ще покрива годишните му разноски в университета. Изплащането на заема от страна на кредитополучателя стартира след завършването на обучение. Едва откакто се осъществя в специалността си, синът на Стефан Данаилов ще стартира да изплаща заема си и лихвите по него
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР