Останахме живи, защото камъкът се стовари на шосето пред нас,

...
Останахме живи, защото камъкът се стовари на шосето пред нас,
Коментари Харесай

Бременна жена от смачкания автомобил: Бяха кошмарни секунди, в които виждахме как камъка лети към нас

" Останахме живи, тъй като камъкът се стовари на шосето пред нас, разцепи се на части и единствено обособени парчета паднаха върху автомобила ", описа от мястото на случая Тюркян Али, майка на бременната жена, представена от Българска телеграфна агенция.

Скалното срутване е станало наоколо до мястото на огромното свлачище, което през 2018 година затвори за няколко месеца пътя Смолян - Мадан. От МБАЛ - Смолян обявиха, че каралата Наджие Осман /30 г./ е в положително положение, има единствено пострадвания по лицето от части стъкло и след обзор в болничното заведение си е тръгнала.

Двете дами са пътували с автомобила към Смолян, когато ненадейно от скалния склон се откъснал огромен камък. " Бяха кошмарни секунди, в които виждахме по какъв начин камъка лети към нас ", изясни Тюркян. Скалната маса паднала директно пред автомобила и по щастлива случайност върху предната част на колата се озовали единствено обособени парчета.

Жените са от село в област Кърджали, пътували са за медицински обзор в Смолян на бременната в петия месец Наджие. Тюркян счита, че случилото се през днешния ден е шанс, откакто са останали живи след подобен случай.

Срутилата се скална маса към този момент е разчистена от пътното платно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР