Останах твърде изненадана от агресията и самото поведение в момента,

...
Останах твърде изненадана от агресията и самото поведение в момента,
Коментари Харесай

След агресията в Пловдив учителката твърди: Ученикът не за първи път се държи по този начин

" Останах прекомерно сюрпризирана от експанзията и самото държание сега, в който след изпитване ученикът получава тройка, а той е мислил, че ще има двойка. По-късно разбрах, че е преекспониран клипът в интернет и обществените мрежи. Бях шокирана и не бях решила да върша отчет до шефа. На ученика не му е първият път, в който се държи по този метод, има неконтролируемо на моменти положение ", сподели пред Нова телевизия потърпевшата учителка Мария Георгиева. Тя е потърпевша в часовете по британски език на един от 9-те класове в пловдивското приблизително учебно заведение " Паисий Хилендарски ". Изключителна известност в интернет получиха фрагментите, които демонстрират по какъв начин възпитаник упражнява принуждение над нея.

" Ние знаехме за неговото проблематично държание. С него работят педагогическият консултант и психолог. Има такива прояви, има и усъвършенстване, само че тези три месеца, през които той е възпитаник при нас може би не бяха задоволителни за коригиране на неговото държание ", уточни шефът на учебното заведение Илия Къртев.

От РУО - Пловдив ще упорстват за среща с родителите на момчето и институциите за набелязване на съответни ограничения по отношение на него.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР