Остана усещане по време на кампанията, че има възможност за

...
Остана усещане по време на кампанията, че има възможност за
Коментари Харесай

Цветанов: Можем да разрушим за дни изграденото доверие от атлантическите ни партньори

Остана чувство по време на акцията, че има опция за напън върху политическите сили или дадени политически лица, които са в политическата конкуренция. Аз считам, че най-малко с тези рокади, които се вършат, че отговорността си е напълно на служебното държавно управление, тъй като те носят отговорността за осъществяване на почтени парламентарни избори. Това съобщи в " Денят стартира " по Българска национална телевизия водачът на " Републиканци за България " Цветан Цветанов.

" Не би трябвало да се фокусираме върху това, че би трябвало да се сменят шефовете на регионалните дирекции, тъй като те въпреки всичко имат някаква отговорност за осъществяване на изборите и в случай че това доверие е нарушено, би трябвало да се направи избрана промяна или да се направи съответната ротация, за която ние алармирахме от " Републиканци за България " на консултациите при президента Румен Радев ", сподели още Цветанов.

Доверието в службите се гради мъчно, само че пък едно доверие, което е построено с години от Северноатлантическите сътрудници може да бъде разрушено за дни и се надявам, че в тази догадка няма да влезем.

Той се надява, че структурите за сигурност ще работят дейно, тъй като те имат основна и виновна задача - предварителния парламентарен избор.

" Нека да си напомним, че единствено преди три седмици шефовете на специфичните служби бяха изслушани в НАТО, където получиха висока оценка ", сподели Цветанов.

По думите на Цветанов през 2013 година са обвързани неговото име с " един неизвестен сигнал, който беше импортиран от тогавашната съпротива, от представители на опозицията.

" Знаете, че тогава анонимният сигнал беше за подслушване на политици, на депутати, потреблението на кетчър - автомобил, който може да подслушва жителите на страната. После се оказа, че кетчърите не могат да подслушват.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР