Osprey, работен самолет, жизненоважен за военните мисии на САЩ, беше

...
Osprey, работен самолет, жизненоважен за военните мисии на САЩ, беше
Коментари Харесай

Osprey на американските военни получиха разрешение да се върнат в полет след последната катастрофа в Япония

Osprey, работен аероплан, жизненоважен за военните задачи на Съединени американски щати, беше утвърден да се върне в полет след „ невиждана “ щета на част, довела до гибелта на осем военнослужещи при злополука в Япония през ноември, заяви командването на Naval Air Systems.

Катастрофата беше вторият съдбовен случай от месеци и четвъртият от две години. Това бързо докара до рядко приземяване на стотици Osprey в цялата флотилия в морската пехота, военновъздушните сили и флота.

Преди да изчистят Osprey, който може да лети като аероплан и по-късно да се трансформира в хеликоптер, чиновници споделиха, че обръщат нараснало внимание на скоростната му кутия proprotor, вкараха нови ограничавания за това по какъв начин може да се лети и прибавиха инспекции за поддръжка и условия, които им вдъхнаха убеденост, че може безвредно да се върне в полет.

Целият флот беше спрян от декември 6, единствено седмица откакто осем военнослужещи от Командването на специфичните интервенции на Военновъздушни сили бяха убити, когато техният CV-22B Ospre...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР