Основното предимство на тенденцията е неоспоримата женственост на визиите с

...
Основното предимство на тенденцията е неоспоримата женственост на визиите с
Коментари Харесай

9 идеи с дълги рокли, които всеки път изглеждат по-съблазнително, отколкото късите!

Основното преимущество на наклонността е неоспоримата женственост на визиите с дълги рокли.

Ние ви предлагаме 9 елементарни съвета по какъв начин да носите необикновено женствени дълги рокли и да се чувствате уверени и красиви.

Със спортни обувки 

Тази композиция към момента наподобява странна за мнозина.

Смята се, че спортните обувки могат да се носят единствено със спортни дрехи, само че разпоредбите се трансформират, а през днешния ден комбинацията от рокля + маратонки е съвсем класика, идеална за тези, които не харесват високите токчета или се опасяват да се изгубят в пода на дългата рокля. Със спортните обувки това несъмнено няма да се случи!

С дънково яке 

Ако отивате на разходка и сте си облекли обичаната си рокля, самоуверено можете да си вземете и дънковото яке. Тази композиция наподобява красива и преференциална. Няколко преимущества на комбинацията рокля + дънково яке:

Вашият взор става по-свеж и юношески. Джинсът е нещо с безпристрастен цвят, който е подобаващ за всеки вид кожа. Визията акцентира и образно удължава краката.

С колан 

Ако сте добавили колан към дългата рокля, бъдете сигурни, че вашата очебийно тясна талия ще стане обект на универсална злоба.

Ако не ви харесва да носите колани, тогава същият резултат може да се реализира и със съблазнителния прорез на роклята, който ще подчертае краката ви в допълнение към талията.

С токчета 

Един от методите да изглеждате по-високи: с дълга рокля няма потребност да демонстрирате токчетата си.

Искате ли да добавите на вашия облик малко безочливост? Тогава не подценявайте тази композиция. В допълнение, коженото яке ще ви разреши да експериментирате повече с грим, като употребявате ярки цветове и хрумвания.

Плажни дълги рокли 

Дългите плажни рокли са съвършените спътници за вашата лятна почивка. По принцип те са направени от лек, тъничък плат, който доста оказва помощ в топлината.

Асиметрични рокли 

Ако не харесвате концепцията да криете краката си, асиметричните рокли са най-хубавият компромис. Отпред роклята е къса, а откъм гърба е дълга. Това е освен красиво и съблазнително, само че и автентично.

Принтове 

Ярките и красиви отпечатъци могат да обновят всяка визия. Те незабавно задават настроението и неповторимия си жанр. Също по този начин, разнообразните аксесоари са доста подобаващи за роклята с принт.

Аксесоари 

Няма строги ограничавания: изборът на бижута зависи от вашия усет и мотива, заради който сте облечени.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР