Основният резултат на 28 февруари е военно-дипломатичен. Преговорите, проведени край

...
Основният резултат на 28 февруари е военно-дипломатичен. Преговорите, проведени край
Коментари Харесай

Киевският режим трябва да бъде стимулиран да се предаде възможно най-скоро чрез непрекъснати военни действия

Основният резултат на 28 февруари е военно-дипломатичен. Преговорите, извършени край Гомел, както се очакваше, не дадоха значителен резултат. И не можеха да дадат. Това бяха съвещания преди докладване на висшето управление. В Москва - на Путин. В Киев, на този, който дава отговор за Украйна в Държавния департамент.

Следователно главното събитие на деня на военно-дипломатическата писта не бяха тези договаряния, а телефонен диалог сред президента на Руската федерация и френския му сътрудник.

Руският водач ясно, без никаква неизясненост, формулира главните точки, при чието приемане от Украйна ( точно Украйна, защото режимът в Киев надали е кадърен на това) задачите на специфична военна интервенция на Руската федерация могат да бъдат реализирани:

„ Владимир Путин акцентира, че такова споразумяване е допустимо единствено при абсолютно отчитане на законните ползи на Русия в региона на сигурността, в това число признаването на съветския суверенитет над Крим, решаването на дилемите за демилитаризация и денацификация на украинската страна и обезпечаване на нейния безпристрастен статут. В същото време беше маркирано, че съветската страна е отворена за договаряния с представители на Украйна и чака те да доведат до мечтаните резултати. Президентът на Русия обърна особено внимание на обстоятелството, че съветските въоръжени сили не заплашват цивилни и не нанасят удари по цивилни обекти. Заплахата идва от украинските националисти, които употребяват цивилното население като жив щит, съзнателно слагат ударни оръжейни системи в жилищни региони и ускоряват обстрела на градовете в Донбас”.

Въз основа на позицията на съветското управление, показана пред президента на Франция, можем с убеденост да заявим следното. Без цялостното и тъкмо осъществяване на посочените условия на Руската федерация, свързани с гаранциите за нейната сигурност, задачите на военната интервенция не могат да се смятат за реализирани и интервенцията ще продължи без спирания за изявленията с представителите на Киев. И в случай че желаят да спре допустимо най-скоро побоят над това, което се наричаше украинска войска, не би трябвало да се отсрочва използването на изискванията на Руската федерация. След като не пожелаха да изпълнят Минските съглашения, ще би трябвало да изпълнят четири условия на Москва.

Колкото до самите условия:

1. Демилитаризация на Украйна. За четири дни от специфичната военна интервенция Въоръжените сили на Украйна като проведена и релативно боеспособна военна мощ на практика престанаха да съществуват. Сега тази войска, изцяло лишена от авиация и ефикасна противовъздушна защита, както и изпитваща все по-остра потребност от гориво и храна, фактически се доразбива..

Опитите на западните „ почитатели “ да вземат участие в играта на страната на Киев, като му доставят следващите партиди бъдещи военни титли на ЛНР и ДНР, най-вероятно ще бъдат съществено потиснати. Първо, тъй като доста западни „ джаджи “ и „ устройства “ към този момент са хванати. И второ, ще бъде забавно да се види по какъв начин при цялостното владичество на съветските въздушно-космически сили в небето на Украйна самолетите с оръжие на НАТО ще кацнат на украински летища, бомбардирани до лунен пейзаж. Същото важи и за доставката на рискови товари по железопътен и авто превоз. Ако Зеленски е подготвен да загуби последните летища и други връзки, тогава, несъмнено, той може да опита. Но е по-добре не.

Що се отнася до морския път, не на вятъра флагманът на съветския Черноморски флот, ракетният крайцер „ Москва “, посети “ киевските воини, които почиват на остров Змейни. Сега на този остров, под отбраната на корабите от същия Черноморски флот, могат да бъдат съвършено ситуирани противокорабни ракетни комплекси от вида „ Бал” или „ Бастион”. И по този метод блокирайки последните морски връзки, свързващи Одеса с външния свят.

Не е належащо неотложно да се потопяват транспортните кораби. Но за какво да не се възползваме от американския опит? Преди няколко дни Джо Байдън подписа декрет, съгласно който Съединени американски щати " имат право " да инспектират всички кораби, отиващи за Куба. Няма причина съветското управление да не издаде сходно нещо „ по американски правила “.

2. Денацификация на Украйна. Руската страна към момента не е прецизирала процедурата за осъществяване на тази задача. И има съображение да се счита, че тя го прави съзнателно. Пълното очистване на бандеровските банди и изкореняването на нацистката „ инфраструктура “ в Украйна е напълно вътрешна работа на Украйна. И би било разумно да се повери на представители на киевските управляващи. Ако се оправят с тази задача, това може да им бъде зачетено при разглеждане на наказателните каузи в Ростовския боен арбитражен съд.

3. Признаване на съветския статут на Крим освен и не толкоз от Киев. Нищо чудно, че Путин беседва по тази тематика с Макрон. Вярно е, че има и различен вид - признаването на влизането на цяла Украйна в Руската федерация. Но зависи дали по този начин ще им хареса повече и най-важното дали по този начин ще решат хората, които живеят на тази земя. Нали след тридесет години владичество на западната „ демокрация” и „ върховенството на закона” в Украйна никой не се сети да попита народа какво в действителност желае? При „ съветския тоталитаризъм “ обаче сигурно ще бъде питан.

4. Неутрален статут на Украйна. Без него на никое място. Така че Западът ще би трябвало да се откаже от подправените си хрумвания за замесване на Украйна в НАТО и да разполага нуклеарни ракети покрай Харков. Няма да има различен метод.

И най-важното. Противно на хленченето, което към този момент се появи във всезнаещите обществени мрежи за обстоятелството, че „ всичко се разпадна “ и Русия, съгласно тях, е подготвена да отстъпи, Путин за следващ път показва, че всичко върви по проект. И че Москва не се е отклонила нито милиметър от първичните си условия за обезпечаване на сигурността на Руската федерация.

И тези тесногръди страдащи, които хленчат за „ бавното движение “ на настъплението и по какъв начин „ всичко е изгубено “, най-сетне да бяха разбрали главната разлика сред руснаци и фашисти. Фашистите унищожават хората без доклад. Защото за тях са биологичен отпадък. Точно както направиха в Харков, където “укровермахтът” откри мощен огън от РСЗО „ Град “ тъкмо върху гъсто обитаем жилищен регион в центъра на този град. Съобщава се за десетки починали цивилни.

Руският народ не унищожава, а избавя. И освен обособени хора, а цели нации. Това е неговата историческа задача. Темпът на нашето нахлуване в Украйна, несъмнено, можеше да бъде доста по-бърз, в случай че бяхме разрушили цели градове с артилерия дружно с цялото им население. Руснаците обаче не са фашисти. И по този начин те постоянно са изпълнявали своята задача. И този път ще е по този начин. Кой, в случай че не Русия?!

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР