Основната цел на опозицията на днешната учредителна сесия на Скупщината

...
Основната цел на опозицията на днешната учредителна сесия на Скупщината
Коментари Харесай

Опозицията: Днес половин Сърбия ще чуе, че Вучич е откраднал изборите

Основната цел на опозицията на днешната учредителна сесия на Скупщината на Сърбия е жителите на Сърбия да чуят за кражбата, която режимът на Александър Вучич извърши на изборите през декември, обявиха от коалиция " Сърбия против насилието " в изявление за Данас.


" Днес в сръбския парламент няма да се случи нищо изключително, ще използваме опцията да кажем истината, тъй че всички да ни чуят, тъй че половин Сърбия да ни чуе, че Александър Вучич е откраднал изборите ", обявиха от коалиция " Сърбия против насилието ".

„ Освен това няма да се случи нищо изключително “.

Учредителното съвещание на Скупщината на Сърбия, което режимът на Александър Вучич насрочи за през днешния ден, месец и половина след изборите през декември, беше белязано от протест на опозицията, обединена в обединението " Сърбия против насилието ", освен поради кражбата на изборите, само че и поради избора на датата на съвещанието.

Те настояват, че Александър Вучич е избързал с провеждането на учредителната сесия, тъй като се е страхувал от резолюцията за изборните нарушавания в Европейския парламент, която ще бъде призната в четвъртък, 8 февруари.

От тази резолюция се чака, че Европейският парламент, чиито представители бяха измежду наблюдаващите на изборите в Сърбия, ще изиска интернационално следствие, т.е. повтаряне на изборите, преди всичко в Белград, само че при изменени условия на осъществяване. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР