Основната ни философия е ВМА да бъде най-елитната високотехнологична болница,

...
Основната ни философия е ВМА да бъде най-елитната високотехнологична болница,
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски: Аз не знам друг живот и не мога да си представя друг живот

" Основната ни философия е ВМА да бъде най-елитната високотехнологична болница, да сме водещи във всички посоки в медицината ". Това съобщи началникът на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н. FACS при следващата си среща с възпитаници в границите на Дните на отворени порти за кариерно развиване.

Той им благодари, че са отделили от времето си, с цел да се срещнат с работата на медиците под пагон и да могат да създадат своя осведомен избор дали да станат част от огромното семейство на Военномедицинска академия.

" Наскоро ме попитаха в едно изявление, в случай че се върна обратно, по какъв начин си представям моя живот...  Всъщност, аз не знам различен живот и не мога да си показва различен живот. Защото съм го прегърнал със сърцето си, а когато дадеш сърцето си за нещо, тогава нещата се получават. И тук идва вашата роля – ВМА ще ви даде благоприятни условия да се учите от най-хубавите, да станете най-хубавите... каквото сте си начертали в мозъка. Тук приказваме за равнище на упоритост. А дали вие ще ги осъществите, зависи напълно от вас. Много пъти съм казвал на нашите курсанти, че лимитите са единствено в главата. Ако си сложим ниски цели, ще реализираме обикновени резултати. Ако си сложим високи цели и работим старателно за тях, ще ги реализираме. Няма незабелязани старания ", акцентира още началникът на ВМА, представен от лечебното заведение.

И е безапелационен, че човек би трябвало да се готви за провокациите.

" ВМА в никакъв случай не дава напразни очаквания. Ние сме обезпечили отлични условия за образование, работа и развиване на нашите курсанти. През шестата година образованието им минава напълно във ВМА, само че преди този момент постоянно идват при нас, с цел да дишат този въздух, да усещат атмосферата, в която биха могли да работят. Да се почувстват, че са значими и обгрижени, че ние разчитаме на тях, че ние залагаме нашето бъдеще, бъдещето на ВМА точно на такива хора, каквито сте вие ", обърна се генерал-майор проф. Мутафчийски към зрелостниците.

Дните на отворени порти за кариерно развиване не престават до петък, 16 февруари, като присъединяване са декларирали стотици възпитаници от над 30 учебни заведения в София, Пловдив, Велико Търново, Асеновград, Перник, Кюстендил, Разлог и други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР