Основна цел на кампанията “Победителите” е да изразим своята подкрепа

...
Основна цел на кампанията “Победителите” е да изразим своята подкрепа
Коментари Харесай

Книгата “Ангелски данък“ – с премиера като част от „Победите...

Основна цел на акцията “Победителите” е да изразим своята поддръжка към хората с онкологични болести, показа доктор Росица Кръстева, шеф на Онкологичния център в “Уни Хоспитал”. Ние желаеме да утвърдим измежду обществото концепцията, че макар спецификите на своето лекуване нашите пациенти не се разграничават от останалите хора и показват своя непреклонен дух и креативен подтик във всяка сфера от живота.

Новото събитие от акцията включваше премиерата на книгата „ Ангелски налог “ на Ирен Леви, състояла се на 24 юни в Историческия музей в Панагюрище. По този метод ние продължаваме традицията на сполучливи начинания, измежду които бяха надпреварата по майсторско шофиране, самодейността „ Тя е красива “ и волейболният шампионат „ Той е “.

Доц. Атанас Шопов, шеф на Историческия музей подчертава, че онкоболните са наедно с всички останали хора, само че директно с присъединяване на своите фамилии, другари и лекари, които ги лекуват. Сияна Колибарова от издателство „ Ентусиаст “ дефинира книгата като роман-поезия, а Богдана Трифонова – Боги от БГ радио, прочете няколко увлекателни фрагмента от нея.

Изключително съм обвързвана с това място, показа авторката на „ Ангелски налог “ Ирен Леви, разказвайки за детството си, което е прекарала в Панагюрище. Ангелски налог се назовава количеството вино, което бъчвата „ пие “, с цел да направи виното по-качествено, разкри Ирен Леви, добавяйки, че посредством романа си се пробва да даде отговор на въпроса дали не ставаме по-добри, отдавайки всеки ден от себе си.

Късният следобяд приключи с чаша вино от Винарска маза „ Румелия “ и доста раздадени подписи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР