Основен акцент на международното изложение в Лос Анджелис е световната премиера на

...
Основен акцент на международното
изложение в Лос Анджелис е световната
премиера на
Коментари Харесай

Audi e-tron GT : 590 електрически конски сили и пробег от над 400 километра

Основен акцент на международното изложение в Лос Анджелис е световната премиера на напълно новата електрическа концептуална разработка e-tron GT на Audi.

Макар че от Audi анонсират e-tron GT като изложбен експонат, те афишират, че серийната версия на електрическия автомобил ще се появи след към 2 години. Преди да разберем действителните параметри на задвижващата система на модела и неговата самостоятелност, ще би трябвало да се задоволим с тези на концепцията- мощност от 590 конски сили, задвижване на четирите колела и свободен пробег от над 400 километра с един заряд на батерията.

Четиривратата идея e-tron GT, която е с изпълнена с карбонов таван и основно алуминиева структура, е с основни габарити дължина 4.96 метра, широчина 1.96 метра и височина от 1.38 метра, а монтираните неповторими джанти са с размер от 22-цола. Електромобирът разполаг с две товарни отделения- класическо задно с вместимост от 450 литра и под предния капак с спомагателни 100 литра.

От Audi предвиждат, че серийната версия на e-tron GT, която ще разполага с батериен блок с потенциал от над 90 kWh, ще бъде в състояние да се форсира от 0 до 100 км/ч за около 3.5 секунди, а границата от 200 км/ч ще бъде достижима за под 12 секунди. Максималната скорост на придвижване е електронно лимитирана на 240 км/ч.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР