Основателят на руската частна наемническа група Вагнер Евгений Пригожин се

...
Основателят на руската частна наемническа група Вагнер Евгений Пригожин се
Коментари Харесай

Пригожин предупреди, че ако Вагнер се оттегли от Бахмут, целият фронт ще рухне

Основателят на съветската частна наемническа група " Вагнер " Евгений Пригожин се оплака, че силите му изпитват дефицит на муниции и предизвести, че в случай че бъдат принудени да се отдръпват, целият съветски фронт ще рухне, заяви Ройтерс.
Във видео, оповестено през уикенда, Пригожин споделя: " Ако " Вагнер " се отдръпна в този момент от Бахмут, целият фронт ще рухне. Ситуацията няма да бъде приятна за всички формирования, които пазят съветските ползи ".

Ройтерс не може да удостовери от самостоятелен източник по кое време и къде е записано видеото. То е оповестено в канал в Телеграм, който популяризира вести за Пригожин и се свързва с групата " Вагнер ", само че не е на нормалния информативен канал на Пригожин.
В петък създателят на " Вагнер " съобщи, че групировката " на практика е обкръжила Бахмут ", където боевете се ускориха през последната седмица, а съветските сили нападат от съвсем всички страни. В неделя обаче той се оплака, че множеството от боеприпасите, обещани на силите му от Москва през февруари, към момента не са доставени.  " Засега ние се опитваме да установим повода: дали е просто елементарна администрация или изменничество ", сподели Пригожин по нормалния си канал в Телеграм.
Наемническият лидер постоянно подлага на критика съветското военно управление. През предишния месец той упрекна министъра на защитата Сергей Шойгу и други в " изменничество " поради закъснение на муниции за неговите сили.

В съвсем четириминутно видео, оповестено в канала " Оркестър Вагнер " в Телеграм в събота, Пригожин споделя, че силите му са обезпокоени, че Москва желае да ги употребява като изкупителни жертви, в случай че Русия изгуби войната. " Ако отстъпим, ще останем вечно в историята като хората, които са създали основната крачка към загубата във войната ", споделя той.
" Именно това е казусът с глада за муниции ", декларира Пригожин, който очевидно се намира в бункер. Той добавя, че хората му се чудят дали са жертва на режисура за проваляне от висшето военно управление или може би даже от някого " по-високо ".
Източник: Българска телеграфна агенция
Следвайте " Гласове " в
 
06 Март 20231906 Март 202334706 Март 202325005 Март 2023434005 Март 2023114805 Март 2023719Коментариnan06 Март 2023 8:21ч.
нали никой не има вяра в действителност, че Вагнер е частна военна акция...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не знам,06 Март 2023 8:27ч.
Обаче в Москва би трябвало да употребяват войната с цел да разчистят петата колона и бюрокрацията. Не може персонални упоритости и вражди да събират хода на военните дейности. Това не е игра
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Не " събират " 06 Март 2023 8:30ч.
А " събират ". Редакцията, оптимизирайте го този уебсайт. Сложете функционалност за редакция, емотикони- най добре от остарелия " Сега "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Съботират06 Март 2023 8:31ч.
,,,,,,,,
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати nan06 Март 2023 8:33ч.
има какво да се желае от форума, да. прдеди месеци имаше и ограничаване за броя знаци в пост. най-малко това оправиха.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани05 Март 2023125128 Фев 202397504 Март 202389203 Март 20232093
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР