Основателят на компанията Microsoft Бил Гейтс в интервю за GeekWire

...
Основателят на компанията Microsoft Бил Гейтс в интервю за GeekWire
Коментари Харесай

Бил Гейтс направи прогноза за 2021 година и каза кога ще свърши К-19 кошмара

Основателят на компанията Microsoft Бил Гейтс в изявление за GeekWire Summit направи няколко прогнози за 2021 година за целия свят. Той описа за аргументите за световните климатични промени на Земята, а също и по кое време ще свърши пандемията от ковид.

Гейтс счита, че до края на 2020 година обстановката с ковид единствено ще се утежнява, само че с началото на идната година обстановката ще тръгне към по-добро.
По думите на анализатора, дотогава към този момент ще се появят препарати, които ще могат сполучливо да се борят с коронавирусната зараза.

Ще бъдат основани моноклетъчни антитела, които ще пазят човешкия организъм от непознати сътрудници. Той е уверен, че до началото на идната година ще бъде утвърдена най-малко една от имунизациите, които сега минават тествания. Пандемията ще завърши тогава, когато с нея се преборят всичките страни, без изключения.

Относно климатичните промени милиардерът съобщи, че зелената енергетика е нещо доста хубаво, само че екологията ще продължи да страда от производството на стомана и цимент.

В края на диалога Гейтс направи извод, че хората са почнали по-съзнателно да се отнасят към природата и един към различен, по тази причина като цяло животът би трябвало да е станал по-добър.

Хората, най-сетне, стартират да осъзнават опасността от световните климатични промени. Над половината от популацията на планетата към този момент възприема климатичните промени или като рецесия, или като доста сериозен проблем.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР