Основателят на Discovery Chanel Джон Хендрикс и неговата съпруга Маурин

...
Основателят на Discovery Chanel Джон Хендрикс и неговата съпруга Маурин
Коментари Харесай

Имение с музей за коли се продава за $279 милиона

Основателят на Discovery Chanel Джон Хендрикс и неговата брачна половинка Маурин купуват първия имот от бъдещото имение с повърхност от 8 700 акра през 90-те години на предишния век. Постепенно те го трансформират в работещ курорт, ранчо и първокласен музей за коли.

Преди две години те пускат главното ранчо за продажба за сумата от 149 милиона $, само че по-рано този месец към офертата прибавят и останалата част от курорта, и цената се повишава на 279 милиона $. Това прави парцела един от най-скъпите, продаващи се понастоящем на пазара в страната и той даже ще надмине предходните върхове за най-скъп обект в региона, в случай че цената остане такава, написа Forbes.
 Снимка 427364
Източник:

Екстрите, които включва имението са хангар за самолети с тревно покритие, две площадки за хеликоптери, плувен басейн и обсерватория с меден купол, който се върти и отваря към небето.
 Снимка 427361
Източник:

Музеят за коли се състои от персоналната сбирка от коли на Хендрикс и е обществено наличен. Там могат да се видят моделите 1929 Duesenberg и 1906 Cadillac. Курортът, който се назовава Gateway Canyons Resort & Spa, разполага с редица жилища, 14 казина, 5 ресторанта и пространства за бизнес конференции.
 Снимка 427368
Източник:

С повърхност от 2043 квадратни метра главната къща употребява геотермално отопление и изстудяване, с цел да контролира температурата в спалните и баните. Общо целият парцел с прилежащите му постройки има 14 спални и 14 бани. Голяма част от обзавеждането също се продава дружно с имението.
 Снимка 427362
Източник:

Домът е обзаведен в няколко тематични гами. Прозорците със стъклопис припомнят на стила Пуебло. Простите акценти като вратите към всекидневната носят белега на Дивия запад. Имотът е ситуиран най-вече в Колорадо в окръг Меса, само че защото е на границата, дребна част от него се намира и в Гранд, окръг Юта.
 Снимка 427365
Източник:

Луксозният курорт предлага всички екстри, които има провинциалния живот, в това число спортна пукотевица и екскурзия с шофиране на първокласни коли и огромен басейн.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР