Основателката на групата не остава безразлична и към изкуствено наложения

...
Основателката на групата не остава безразлична и към изкуствено наложения
Коментари Харесай

Европа ни разболява от рак с щурци и хлебарки в храната

Основателката на групата не остава безразлична и към изкуствено наложения ни от Европа правилник за вложение на инсекти в храната, които потвърдено провокират освен рак, само че и доста други злокобни заболявания. “От новата 2023 година Европейски Съюз даде позволение за прибавяне на инсекти (домашни щурци) към печива, паста и други полуфабрикати „ за необятната аудитория “. Въпреки че има информация за алергии и вероятни анафилактични реакции, Комисията на Европейски Съюз е на мнение, че не е належащо да се изброяват характерни условия за етикетиране по отношение на вероятни алергични реакции ”, прецизира тя. Така наред с немотията и неналичието на съответно лекуване в лечебните заведения, българите отсега нататък ще мрем и от токсините на хлебарки, гъсеници и всякаква гадина, до която даже Библията не дава да се допираме.

 

“Плюя на такава Европолитика и полезности!!! Живея в страна, в която има всичко належащо, с цел да се отглеждат прелестни деца с прелестни натурални родни плодове, зеленчуци, зърнени храни и млечнодайни и месодайни животни. Няма нито потребност, нито нужда, нито страната е пренаселена, че да ме приучва някой да се храня несвойствено и извратено ”, прецизира Кънчева и се стимулира повече от научно за какво вкарването на сходни твари в храната е пагубно, описвайки в детайли какво ни задължава Европа:

 

Според новия правилник домашните щурци ще могат да се замразяват, сушат или употребяват на прахуляк, оповестява ДПА.

До дни ще бъде позволено и потреблението на ларвите на житната мухъл. Това не са първите инсекти, които се утвърждават от Европейски Съюз, сходно позволение към този момент има и за биволския червей, прелетния скакалец и ларвите на брашнения бръмбар. Одобрение от Европейски Съюз чакат и още осем инсекти. Този тип изобретение в хранително-вкусовата промишленост се дефинира като " нова храна ". Например, щурците ще се продават замразени, изсушени или на прахуляк. Те също по този начин ще могат да се употребяват в производството на самун, бисквити, крекери, смеси за печене, паста, сосове, супи, заместители на месо и мляко, картофени артикули и шоколад.

 

В началото на 2021 година Европейската комисия реши да утвърди брашнените червеи като първото насекомо, което може да се употребява за храна в Европейския съюз. В изявление в уеб страницата на комисията, оповестено на 2 юни 2021 година Рафаел Перес, началник на екипа за нови храни в генерална дирекция „ Здравеопазване и сигурност на храните “, разисква стъпките за разширение на хранителния избор на потребителите в Европейски Съюз, възходящата роля, която насекомите ще играят като част от по-здравословния и по-устойчив хранителен режим, както и изгодите за околната среда през идващите години.

 

Кое постанова да наричате " по-здравословен " и " по-устойчив хранителен режим ", бе извратеняци такива? Кое не му е здравословното и устойчивото на обичайния режим? Или това ще ви е новата форма на надзор? Чрез източниците на храна откакто унищожихте родното ни произвеждане? ”, не крие гнева си авторката и приканва постът й да се прочете и популяризира от оптимално доста хора.

 

“Активността на серумната хитиназа предвижда метастази на колоректален рак ", поддържа изказванието си Кънчева с купища научни изявления.

“Хитиназна интензивност предизвиква Хитинът! Какво е Хитин? Хитинът построява екзоскелетите, крилата и люспите на насекомите. Насекомите, заради съществуването на Хитин са подбудител за човешката имунна система. Ето какво демонстрира резултатът от изследването: Пациентите с висока хитиназна интензивност са имали доста по-висок риск от метастази от тези с ниска хитиназна интензивност в групите за образование и тестване по време на следенето.ХИТИНЪТ ПРИЧИНЯВА РАК! НАСЕКОМИТЕ НЕ СА ГОДНА ЧОВЕШКА ХРАНА! ” Те предизвикат човешкия присъщ имунитет да генерира поток от възпалителни цитокини, които повреждат органите (водещи до астма, атопичен дерматит и др.), и в упорити обстановки водят до гибел (множествена склероза, систематичен лупус еритроматозус (SLE), рак и др.). За страдание, подтикваната от хитин-хитиназа свръхчувствителност е честа причина за професионална алергия.

 

“Сега, Може ли някой да ми изясни за какво се утвърждава използването на брашно от инсекти в храната ни, в случай, че знаят, че ОБРАЗУВА РАК?!?! И че е мощен подбудител на заболявания и имунореактивност? Защото аз разумна причина не виждам и си задавам въпроса: допустимо ли е някой, който дърпа конците на благия ни ЕВросъюз да е на мнение, че 9 милиарда индивиди на тая планета са множко и може да ги съкратим като вкараме Хитин в храната! И апелирам, не ми говорете, че има нации, които това ядат. Докато се научим да го ядем това и ще пукнем без време. Тая адаптивност изисква хиляди години тренинг ”, непреклонна е Маргарита Кънева

 

Следните артикули " за необятната аудитория " скоро ще бъдат в продажба с добавени щурци (Acheta domesticus):

 

- Многозърнест самун

 

- Многозърнести рула

 

- Крекери и хлебни пръчици

 

- Зърнени блокчета

 

- Сухи премикси за печива

 

- Бисквитки

 

- сухи тестени произведения с заряд и без заряд

 

- сосове

 

- модифицирани картофени артикули

 

- Ястия на основата на бобови растения и зеленчуци

 

- Пица

 

- Общи тестени произведения и артикули от суроватка на прахуляк

 

- Месни аналози (вегетариански други възможности на месо)

 

- Супи и концентрати за супи, супи на прахуляк

 

- Закуски въз основата на царевично брашно

 

- Напитки, сходни на бира

 

- Шоколадови произведения, ядки и маслодайни семена

 

- Снаксове (с изключение на чипс) и месни заготовки

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР