Основателката на една от асоциациите за оказване на помощ на

...
Основателката на една от асоциациите за оказване на помощ на
Коментари Харесай

Германка приютява и помага на мюсюлмански бежанци, те ѝ крещят: Тъпа курва!

Основателката на една от асоциациите за оказване на помощ на бежанци в Германия Рекеба Золмер предизвести за скорошно бягство на германците в Полша поради наводнилите страната ѝ мигранти. Шефката на  Arbeitsgruppe Flucht + Menschenrechte даде изявление за полското списание Do Rzeczy. Тя описа, че мигрантите мюсюлмани заплашват обичайния метод на живот на германците. „ Гражданите на Германия са подготвени да се реалокират в Полша, тъй като обстановката става непоносима. Ако Полша и Унгария не правят отстъпка от своята позиция по проблемите с мигрантите, то ще се трансфорат в острови на непоклатимост в Европа “, показа Зомер.

За времето си на работа с бежанците активистката се разочаровала от опцията им за интеграция в европейското общество. „ Мислех, че средновековните им възгледи ще се трансформират с времето… Но това, което аз видях, до момента в който бях доброволка, ме принуди да призная, че мюсюлманските бежанци са израснали със напълно друго полезности. На тях са им промивали мозъците още от самото детство… те нямат никакво желание да одобряват нашите възгледи. Освен това, те гледат на нас, като на неверници, с пренебрежение “, споделя някогашната доброволка.

Тя също си спомни за обстановка, когато нарушаващи предписанията в Корана мюсюлмани я наричали „ тъпа немска ку*ва “. „ При това те ядоха моята храна в моята градина “, акцентира Зомер.

През 2015 година в Европа се развихри миграционна рецесия. Някои страни, измежду които Унгария и Полша, се оповестиха за въздържане на мигрантския поток и срещу квотите за систематизиране на мигрантите сред страните-членки на Европейски Съюз. Германия, в противен случай, се стараеше да одобри колкото се може повече бежанци.

След няколко терористични актове обаче, осъществени от новодошли мюсюлмани, вълна от антиимигрантски безредици заля и Германия.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР