Осмокласникът Васил Китов от Дупница и майка му Христина Китова

...
Осмокласникът Васил Китов от Дупница и майка му Христина Китова
Коментари Харесай

Добрата новина: Осмокласник и майка му намериха чанта с голяма сума пари, върнаха я в РУ-Дупница

Осмокласникът Васил Китов от Дупница и майка му Христина Китова са предали в РУ-Дупница открита чанта с огромна сума пари.

В края на предходната седмица детето, отивайки за количка за извършване на покупки в търговски обект, е разкрило чанта . То е било с майка си. Двамата отворили и видели, че в чантата има доста пари, оставили телефон за контакт на информацията на магазина и след 10 минути към този момент били в РУ-Дупница. Парите са преброени там – 5625 лева .

Докато дежурният служител на реда пишел приемно-предавателен протокол за откритото и предадено, се обадил притежателят . Предадени са му парите и чантата.

Днес началникът на РУ-Дупница Васил Йоцов е изпратил приветствено писмо до Васил Китов и фамилията му, в което написа:

„ Уважаеми Васко, приветствам теб и фамилията ти за честната гражданска демонстрация – откритите от тебе 5625 лв. и донесени – от тебе и майка ти, в РУ-Дупница след по-малко от час бяха при притежателя им.

Желая на теб и фамилията ти здраве, триумфи и персонална задоволеност! Искрено се надявам, че достойната ти за почитание демонстрация ще бъде образец за подпомагане на жителите както към институциите, по този начин и посред им.

Благодаря! “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР